bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінгова програма «Бізнес в ЄС»
02.09.2019

Центр розвитку малого та середнього бізнесу Centre of Gender Culture - Центр гендерної культури  оголошує набір на Тренінгову програму «Бізнес в ЄС», яка проходитиме у Харкові у жовтні 2019 року.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Центр розвитку малого та середнього бізнесу Центр гендерної культури оголошує набір на Тренінгову програму “Бізнес в ЄС”, яка проходитиме у Харкові у жовтні 2019 року. Роботу Центру розвитку малого та середнього бізнесу координує ХГНО “Сучасна жінка”. 

Метою тренінгової програми є поглиблення знань у сфері експортної діяльності та формування навичок ефективного виведення бізнесу на ринки країн ЄС. Ми запрошуємо до участі підприємиць, які мають досвід ведення бізнесу, проживають у Харківському регіоні та мають високу мотивацію до роботи на зарубіжних ринках.

Тренінгова програма включає наступні тематичні блоки:
✅ базові знання і основні вимоги до компаній з експорту
✅ готовність до експорту і самодіагностика
✅ конкурентні переваги і унікальна торгова пропозиція
✅ юридичні і документальні аспекти, логістика
✅ підготовка і проведення В2В зустрічей

Програма предбачає самодіагностику, інформаційні модулі і практичні заняття, зустрічі з практиками. Усі відібрані учасниці отримають детальну програму тренінгу після підтвердження участі у програмі.

 Дедлайн подачі заявок для участі у програмі - 20 вересня 2019 року.

Наші тренерки:
Юлія Гатченко – сo-founder GREENRISE KIDS, консалтингові послуги Gatchenko Business Consulting, практикуюча лекторка, бізнес-тренерка, коуч, розробниця навчальних тренінгів і програм, 17 років досвіду роботи у проектах;

Ірина Онікієнко – експертка з виходу на зовнішні ринки Проєкту «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується ініціативою ЄС EU4Business та імплементується ЄБРР.

Учасниці будуть відібрані на основі таких критеріїв:
наявність власного бізнесу
висока мотивація взяти участь у програмі, експортувати або вийти на ринки ЄС
можливість взяти участь у 30-годинній тренінговій сесії, що проходитиме у Харкові 3-4, 9-11 жовтня 2019 року

Пріоритет надається власницям бізнесу, які мають досвід експортної діяльності і ведення переговорів з іноземними партнерами.

Реєстрація: https://forms.gle/KJ5BjcoN9k9rv8iz6

Усі тренінги у рамках курсу є обов’язковими для відвідування. Участь у програмі є безкоштовною для 20 відібраних учасниць. Організатори не відшкодовують вартість проїзду та проживання для учасниць з інших міст. Випускниці курсу отримають сертифікати на підтвердження успішного завершення навчання.

Інформаційні партнери: Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА, Асоціація приватних роботодавців 

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтесь:Дар’я Нагаївська, координаторка Центру розвитку малого та середнього бізнесу проєкту ЄС “Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді” (063) 4921728

Контакти

  • Дар’я Нагаївська
  •  координаторка
  • +38 063 492 17 28
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.