bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мікрогранти та навчання для громадських префектів півдня України
15.08.2019

ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» пропонує мікрогранти в рамках діяльності «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК. США).

Пропонує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» в рамках діяльності «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК. США). А саме:

По - перше, мікрогранти. Умови грантового конкурсу «Громадська префектура для ефективних місцевих бюдетів півдня України» та набору на навчання http://frgn.mk.ua/?p=10766.
Термін подачі заявок: 30 вересня 2017 р. Форма заявки на конкурс  .
Тривалість реалізації проекту: не більше 5 місяців.
Розмір гранту: до $800 . Оголошення результатів: 15 жовтня 2019 р.
Початок реалізації проектів – 01 листопада 2019р.
По-друге, навчання у «Школі громадських префектів» для громадських активістів, місцевих депутатів громад, медіа, представників малого і середнього бізнесу – потенційних учасників коаліції #Громадська префектура у місцевих громадах Миколаївської Херсонської та Одеської областей.
Випускники Школи підготують та протягом 2019 р- 20 р. реалізують відповідні ініціативи у своїх громадах за коуч та грантовою підтримкою експертів команди проекту #Громадська префектура
Змістом повного навчального курсу є:
• три дводенних семінарів тренінгів у Миколаєві, Одесі, Херсоні
• один вебінар з питань візуалізації публічних даних і успішних адвокаційних комунікацій у соціальних медіа .
Заявки потенційних учасників навчання до 26 серпня 2019р
Реєстрація учасників тренінгу з посиланням: 
Дати проведення та тематика тренінг-курсу в:
29-30 серпня 2019р.у м. Миколаєві. Зміст тренінгу: бюджетний процес в Україні. Як знайти інформацію про місцеві бюджети. Ефективність використання коштів і як її оцінити. Дослідження бюджетного процесу потребам громади. Оцінка ціни управлінських і громадських послуг. Як використовувати результати аналізу для ефективності бюджету. Значення правдивої інформації про бюджет і важливість перевірки даних. Типові помилки при інформуванні жителів про бюджет. Як відомо писати про бюджет.
05-06 вересня 2019 в м. Одеса. Зміст тренінгу: моніторингова, адвокаційна діяльність. Можливості демократії участі для ефективності місцевих бюджетів.
12-13 вересня м Херсоні. Зміст тренінгу: Розробка проектів для подачі на конкурс грантів. Природа адвокасі. Приклади компаній в сфері проектів (уроки, досягнення) Планування, моніторинг та оцінка компанії. Створення плану дій компанії. Ресурси. Ризики. Можливості. Комунікація.
Організатори компенсують іногороднім учасникам з півдня України проживання,проїзд (автобус, поїзд не вище класу купе), харчуванням та унікальними роздатковими матеріалами.
Реєстрація учасників тренінгу з посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1Zzrv_HiY0c05A7mERk1RK3vNph05mKRPi_i1GwMYEnA/edit
Кількість учасників обмежена! При надходженні анкет, що перевищує можливості проекту пріоритет по даті надходження та якості заявок.
Заявки потенційних учасників тренінгів до 26 серпня 2019р.
З питань участі у навчанні вертатись :
Олена Вартанян, офіс-менджер директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» [email protected], тел.//факс (0512) 47-38-79.
А також до регіональних координаторів
У Херсонській області - Артем Чайковський, менеджер ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень». E-mail: [email protected] , тел. (099)508-666;
У Одеській області - Інна Полякова, голова ГО «Суспільний добробут» (м. Южне Одеської області) ). E-mail: [email protected] ,тел. 093-82-12-94.
Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»
____________________________________________________________
Грантовий конкурс проводитися в рамках проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua на тему: «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджеті на півдні України» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).
Проект реалізується в партнерстві з ГО «Суспільний добробут (м. Южне Одеської області), ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» http://pcpsd.blogspot.com (м. Херсон) та в рамках діяльності мережі «Ресурсні центри місцевої демократії».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.