bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створення партнерської платформи «AgroHub»
23.07.2019

Асоціація приватних роботодавців у партнерстві з Харківським обласним центром зайнятості, Центром розвитку місцевого самоврядування та низкою громадських організацій регіону за фінансової допомоги Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ GmbH) розпочинає проект «Створення партнерської платформи «AgroHub» з професійної інтеграції внутрішньо переміщених осіб  та мешканців приймаючих громад» Харківської області.

Термін реалізації проекту: червень 2019 р. – січень 2020 р.

В рамках цього проекту для трьох обраних на конкурсній основі ОТГ планується:

  1. Короткотермінове навчання 7 представників ОТГ з числа внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади спеціальності «плодоовочівник», у тому числі навичкам роботи із сучасними системами крапельного зрошення землі на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Дергачі).
  2. Навчальний візит для ознайомлення з досвідом створення та діяльності сільськогосподарських кооперативів.
  3. Проведення низки тренінгів в громаді для 30 мешканців щодо розвитку компетенцій для забезпечення самозайнятості в агросфері та сільгоспкооперації.
  4. Проведення дослідження наявних земельних ресурсів та аналізу ґрунтів в ОТГ.
  5. Проведення конкурсу бізнес-ініціатив мешканців громади і менторська підтримка у реалізації найкращих проектів та створенні сільськогосподарських кооперативів. 

У разі Вашого зацікавлення взяти участь у реалізації даного проекту просимо до 31 липня 2019 р. направити відскановану копію підписаної та завіреної печаткою заявки на адресу [email protected]

Участь у проекті БЕЗКОШТОВНА

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: +380632326270

Керівник проекту Олександр Чумак

Контакти

  • +380632326270

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.