bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічні дебати - тренінг для лідерів громад у Дніпрі
12.07.2019

Навчальний тренінг з ефективної комунікації та публічних дебатів відбудеться 26-27 липня 2019 року у м. Дніпрі. Тренінг буде включати чіткі алгоритми та практичні кейси, надасть можливість учасникам та учасницям отримати досвід участі у дебатах.

Громадська організація “Нове бачення” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні продовжує проект “Публічні дебати для лідерів громад” та запрошує активну молодь та громадських діячів для участі у 2-х денному тренінгу. Публічні дебати як важливий інструмент демократичних інституцій дозводяють відкрито обговорювати актуальні питання та пояснювати громадам як і чому приймаються ті чи інші рішення.

Навчальний тренінг з ефективної комунікації та публічних дебатів відбудеться 26-27 липня 2019 року у м. Дніпрі.

У програмі тренінгу:

  • Знайомство з технологією дебатів;
  • Структура публічних дебатів;
  • Побудова аргументації та стратегії спростування;
  • Роль запитань під час публічних дебатів;
  • Організація дебатів у громаді.

Тренінг відбудеться в інтерактивній форму, буде включати чіткі алгоритми та практичні кейси, надасть можливість отримати досвід участі у дебатах.

Ті учасники та учасниці, які будуть відібрані у результаті реєстрації, візьмуть участь у двох тренінгах проекту, Літній школі для лідерів ОГС у Дніпрі, самостійно організують дебати у своїй громаді та представлять свої результати на Фінальній конференції.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори покривають проїзд до м. Дніпра в одну сторону (за наявності оригіналів квитків - проїзд 2-го класу, плацкарт, купе, автобус), проживання у готелі протягом однієї доби, перерви на каву та обіди; сніданки входять у проживання. Реєстрація триває до 18.07.2019 на сайті ГО “Нове бачення” у новинах: https://www.newvision.org.ua

Громадська організація “Нове бачення” реалізує освітні проекти, пов’язані з навчанням демократії, формуванням громадянських компетентностей та утвердженням освіти для сталого розвитку через дебати, дискусію, технології критичного мислення, ефективну комуніказію та взаємодію. ГО “Нове бачення” з 2012 року  - член міжнародної дебатної освітньої організації IDEA, керується у своїй діяльності міжнарожними стандартами, бере участь у вироблені молодіжної політики та поширені принципів дебатної освіти в Україні.

 

Контакти

  • https://docs.google.com/forms/d/1miAerwiIdiAtbRask7-9JNiwkuEP4RxK1WUjDMm7a_U/edit?fbclid=IwAR3djmq3Ha4kgsxO_4qzme_eBsBB4sEr-yas8ImviwrOmJJX5Xw6k1klaX0

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.