bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волинян запрошують до участі у воркшопі «Організаційне лідерство: сучасні підходи до управління»
10.05.2019

Волинській інститут права запрошує активних лучан та волинян взяти участь у дводенному воркшопі «Організаційне лідерство: сучасні підходи до управління».

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Волинській інститут права запрошує активних лучан та волинян взяти участь у дводенному воркшопі «Організаційне лідерство: сучасні підходи до управління», який відбудеться 31 травня - 01 червня 2019 року в м. Луцьку.

Тренер: Андрій Залужний – тренер-консультант з 2001 року, член Правління БФ «ТЦК» (м. Київ, http://ccc-tck.org.ua/coaches/3/), виконавчий директор БФ «Майбуття» (м. Львів), консультант проекту ПРОМІС та короткотерміновий експерт з оргрозвитку ПРООН, провайдер «Програми з організаційного розвитку ОГС»

Для участі в навчанні необхідно зареєструватися за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/175FxLo9llVYqaLr5_iVdMTZrMx8muqehQ8PNO51sPY0/edit до 17 травня 2019 року.

Участь у навчанні безкоштовна, організатори забезпечують учасникам проживання та харчування. Обов’язковою умовою для учасників є участь в навчанні два дні. Звертаємо Вашу увагу, що кількість місць обмежена, учасники відбиратимуться на основі мотиваційного обґрунтування в анкеті.

Контакти

  • Дмитро Безвербний - 063 413 60 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.