bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Британська Рада огололошує набір до Student Action
23.04.2019

Британська Рада в Україні оголошує набір студентів для участі у двомодульній програмі розвитку лідерських компетенцій. 

Однією з передумов реалізації реформи вищої освіти в Україні є розвиток лідерського потенціалу студентів та здобуття ними навичок зі створення ініціатив, спрямованих на підвищення ефективності та якості навчального процесу в університетах.

У Великій Британії студенти відіграють важливу роль в організації освітнього процесу. Їхня участь та вплив на покращення освіти та захисту прав студентів надзвичайно цінується. Враховуючи найкращі практики британської системи вищої освіти, Британська Рада в Україні сприяє розбудові студентського самоврядування та розвитку студентів-лідерів в Україні.

Програма розроблена Михайлом Винницьким (керівником Секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, викладачем НУ «Києво-Могилянська Академія», Львівської бізнес-школи УКУ та радником Міністра освіти і науки України).  

Тренерами програми стануть: 

  • Тимур Демчук, керівник корпоративних програм KMBS, викладач політології у креативній академії «Майбутні», співзасновник KMA gift shop, KMArt Yard/Space, член президії Асоціації випускників НаУКМА. 
  • Ірина Демчук, фандрейзер/менеджер з міжнародної підтримки та член проектних офісів у державних реформах, має досвід роботи у сферах в eHealth, централізовані закупівлі, медичні закупівлі України. 
  • Андрій Рождественський, виконавчий директор «Центру лідерства УКУ», викладач Львівської бізнес-школи УКУ. 
  • Тетяна Харченко, фандрейзерка UA:Суспільне, Восток-СОС та реформи екстреної медицини.  
  • Представники студентського самоврядування Нортумбрійського університету (Велика Британія). 

Учасники програми дізнаються про: 

  • роль студентів в забезпеченні якості вищої освіти; 
  • інструменти впливу на якість освіти в університетах; 
  • особливості ведення діалогу та співпраці студентів з адміністрацією закладу вищої освіти; 
  • роль органів студентського самоврядування і студентських організацій; 
  • успішний досвід реалізації соціальних ініціатив в Україні та Великій Британії.

Навчальна програма складатиметься із двох модулів: 

  • 21-22 червня 2019 року - м.Київ 
  • 5-6 липня 2019 року - м. Львів 

Участь у двох модулях програми обов’язкова.

Он-лайн заявки на участь приймаються до 05 травня 2019 року (до 23:59) за лінком . До участі запрошуються особи віком від 18 років. Зареєструватись можна індивідуально або командою з двох-трьох осіб з одного закладу вищої освіти. Для реєстації необхідно підготуватиесе на тему «Ініціатива, яку я хочу впровадити в моєму університеті: чому і як», обсягом до двох сторінок А4. Результати відбору будуть повідомлені на вказані у заявці контактні електроні адреси не пізніше 24 травня 2019 року.  

Британська Рада забезпечує проживання у двомісних номерах і харчування учасників протягом програми та компенсує транспортні витрати учасникам з інших міст. У разі виникнення запитань, просимо звертатися за електронною адресою UA_IHE@britishcouncil.org.ua , вказавши «Student Action» у темі електронного листа. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.