bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа підприємництва для молоді «Бізнес-хвиля» у Львові
21.02.2019

«Бізнес-хвиля» - це акселераційна навчальна програма для молоді 16-20 років з розвитку бізнес-навичок у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ (LvBS).

Мрієш розпочати власну справу? Вже маєш свою унікальну ідею та шукаєш поради від експертів? Тоді запрошуємо до школи підприємництва для молоді “Бізнес-хвиля”! Це акселераційна навчальна програма для молоді 16-20 років з розвитку бізнес-навичок у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ (LvBS).

Школа складається з 2-х навчальних модулів. Перший модуль тривалістю 6 днів (з 1 по 6 квітня 2019 року). Другий модуль - тривалістю 3 дні у травні 2019 року.

Участь у програмі дасть тобі можливість:

- Зрозуміти основи підприємницької діяльності;

- Засвоїти техніки і стратегії ведення бізнесу;

-  Навчитися інструментам управління проектами та фінансового аналізу;

- Дізнатися про інновації та дизайн-мислення;

- Зустрітися із успішними підприємцями;

- Розвинути та презентувати власний бізнес-проект.

Який формат навчання? Навчання проходитиме у форматі інтерактивних лекцій та аналізу кейсів. Впродовж школи учасники матимуть зустрічі та лекції з експертами і представниками бізнесу. Паралельно команди будуть засвоювати управління проектами, лідерства, побудови стратегії, ведення переговорів тощо. Перед завершенням програми кожна команда презентуватиме свій бізнес-проект.

Вартість? Участь безкоштовна. Учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами. Проїзд до Львова - внесок учасника та не покривається організаторами.

Для кого ця школа? Для тих, кому 16-20 років, хто цікавиться темою підприємництва та готовий виконувати практичні завдання. Навчання у школі зможуть пройти 30 учасників з усієї України. Відбір проводиться на конкурсній основі.

Для участі у школі необхідно:

1. Заповнити анкету http://bit.ly/bw-eidos

2. Зробити презентацію власної бізнес-ідеї http://bit.ly/task-eidos . Вимоги до презентації: формат pdf, не більше 10 слайдів. Вітається лаконічність, оригінальність ідеї та її прикладний характер.

Надсилай презентацію у форматі pdf на пошту [email protected] з темою листа «Бізнес-хвиля» та своїм прізвищем (наприклад, Бізнес-хвиля_Іванюк Антон) до 10 березня 2019 року включно (неділя) з тієї електронної адреси, яку вказував у анкеті. В презентації на першому слайді також зазнач своє прізвище та ім’я. Відібрані для участі конкурсанти отримають лист від нас по емейлу до 15-го березня.

Контактні особи:

Ольга Будник, [email protected] (в темі листа зазначати “Школа підприємництва “Бізнес-хвиля”, запитання).

Візьми участь у Школі «Бізнес-хвиля»! Поринь у море ідей та можливостей!

Школа підприємництва для молоді “Бізнес-хвиля” реалізується Центром «Ейдос» у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ (LvBS)в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.