bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студія жіночого лідерства оголошує додатковий набір
20.02.2019

Студія жіночого лідерства оголошує додатковий набір представниць держслужби та місцевого самоврядування і соціальних фахівчинь державних закладів з Харківської, Луганської та Донецької областей для участі у тренінгах.

 Мета Студії полягає у підтримці лідерок, наданні їм інструментів для підвищення їхньої ефективності, знищення стереотипів, що пов’язують ефективне лідерство і маскулінність.

 Студія жіночого лідерства пропонує:

 - 5 шестигодинних тренінгів для розвитку лідерських якостей від європейських та українських тренерів у період з березня по травень 2019 року.Тренінги відбуватимуться у Харкові. Проектом не передбачено витрати на покриття проїзду учасниць. Кава-паузи та обіди за рахунок організаторів. Перший тренінг відбудеться 30 березня 2019 року.

 -Навчальний візит до Швеції для обраних учасниць з метою ознайомлення зі шведським стилем лідерства (орієнтовна дата поїздки – осінь 2019 року).

 -Можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів та реалізувати власний соціальний проект. Максимальна сума індивідуального гранту – 1000 євро, для організацій – 5000 євро.

 Якщо Ви бажаєте взяти участь у тренінгу, будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист з поміткою в темі «держслужба» до 10 березня 2019 р.на поштову скриньку [email protected].

У разі виникнення запитань: координаторка Студії Анастасія Макаренко - 050 590 62 39,  або менеджерка з комунікацій Велигодська Дарія -0506086664,  електронною поштою.

Якщо Ви прагнете змін та мотивуєте інших до активної діяльності задля перетворень – чекаємо на Вас у Студії жіночого лідерства!

 

Контакти

  • Координаторка Студії Анастасія Макаренко 050 590 62 39 електронна пошта [email protected] або менеджерка з комунікацій Велигодська Дарія - 05060866664

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.