bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Сході пройдуть тренінги з комунікацій
19.02.2019

20 лютого у Сєвєродонецьку та 21 у Маріуполі пройдуть тренінги з комунікацій для активістів, підприємців та тих, хто тільки планує відкрити власну справу.

На зустрічах розкажуть про те, як працювати у соцмережах, бути цікавим для ЗМІ та вигадувати креативні прояви бренду.

Спікером заходу стане Юрій Марченко, головний редактор інтернет-журналу Платформа (https://platfor.ma/) та співзасновник креативної лабораторії Platformagic (https://magic.platfor.ma/). Створював медійні проекти для Philips, Visa, Sony, Comfy, ВООЗ, Британської Ради. Раніше: ведучий «Вечірнього шоу з Юрієм Марченком» на Суспільному, ведучий «Радіо Аристократи».

На п’ятигодинній лекції слухачі дізнаються про різні способи промоції своєї справи, ознайомляться із найцікавішими українськими та світовими кейсами і зможуть потренуватися у креативі.

Проводить тренінг Програма розвитку ООН в Україні та Molodiya Festival.

«Для того, аби бути помітним не обов’язково мати величезні медіабюджети і завішувати своєю рекламою усе місто. Ба більше – це вже не працює. Натомість можна стати улюбленцем соцмереж із мінімальними грошовими затратами і бути дійсно видимим. Про хороші ідеї, тексти і візуалізації ми й поговоримо», – анонсують в Molodiya Festival.

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією: http://www.molodiya.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.