bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аналіз середовища та факторів розвитку видобувної галузі на території Коломацької ОТГ
21.01.2019

Громадська організація «НОВА ЕНЕРГІЯ» запрошує 23 січня 2019 року о 10:00 жителів Коломацької об’єднаної територіальної громади Харківської області взяти участь у семінарі «Аналіз середовища та факторів розвитку видобувної галузі на території Коломацької ОТГ».

Метою заходу є висвітлення актуальних питань, що стосуються видобувної галузі, та обговорення перспектив розвитку газовидобутку на території Коломацької громади. До участі у заході запрошуються небайдужі мешканці Коломацької ОТГ Харківської області – громадські активісти, представники різних професійних груп, органів місцевого самоврядування, місцеві депутати, старости, активні представники місцевого бізнесу та молодь.

В рамках семінару планується висвітлення та обговорення наступних питань:

1. Роль Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ) у розкритті інформації про видобувні компанії та нафтогазовий сектор України. Можливості використання відкритих баз даних для отримання інформації про надрокористувачів (у т. ч. спеціальні дозволи на користування надрами, балансові запаси родовищ та обсяги видобування корисних копалин);

2. Процедури надходження коштів від податків, сплачених нафтогазовими компаніями до місцевих бюджетів;

3. Процедури взаємодії видобувних компаній та громадськості у ході проведення оцінки впливу на довкілля (ОВД). Залучення до відкритого діалогу представників трьох сторін – влади, громадськості та видобувних компаній, що дозволить налагодити ефективну співпрацю для розвитку громади та приймати рішення шляхом знаходження консенсусу;

4. Визначення стратегічних напрямків розвитку Коломацької громади як одного з перспективних регіонів видобутку вуглеводнів.

Семінар відбудеться в рамках проекту «Прозоре управління та контроль за коштами, отриманими від видобутку вуглеводнів на місцевому рівні», що реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та за сприяння Коломацької ОТГ. 

Участь в семінарі є безкоштовною.

Початок реєстрації учасників: 09:30.

Місце проведення уточнюйте у представників ГО «НОВА Енергія»

Контактна особа: Віталій Филенко

Тел.: +38095 00 84 991

e-mail: [email protected]

Сайт ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» у Facebook:

https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA/

Контакти

  • Віталій Филенко Тел.: +38095 00 84 991

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.