bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з питань доступу до правосуддя для вразливих верств населення в кримінальних справах
16.01.2019

18-19 січня 2019 року в м. Одеса в рамках проекту «Захисник», який фінансується Радою Європи та реалізується ГО «Десяте квітня», відбудеться Міжнародний семінар, присвячений темі доступу до правосуддя в кримінальних справах для вразливих верств.

 

18-19 січня 2019 року в м. Одеса в рамках проекту «Захисник», який фінансується Радою Європи та реалізується ГО «Десяте квітня», відбудеться Міжнародний семінар, присвячений темі доступу до правосуддя в кримінальних справах для вразливих груп населення в Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

Міжнародний семінар має мету поглибити знання зацікавлених сторін проекту в сфері доступу до правосуддя для вразливих верств населення. Результатом міжнародного семінару повинні стати рекомендації щодо покращення доступу до правосуддя для вразливих груп населення у пілотних регіонах.

До участі в семінарі запрошуються представники адвокатури, судової системи, органів прокуратури, кримінально-виконавчої системи, національної поліції, неурядових організацій, кіл наукової спільноти, тощо. Робочі мови семінару – російська та українська.

Дізнатися про деталі заходу та зареєструватися до участі можливо за електронною адресою: [email protected]. Будь-ласка, в темі листа вкажіть «Міжнародний семінар».

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.