bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультаційні сесії ПРООН з юридичних, податкових та облікових питань ведення підприємництва
14.01.2019

Програма відновлення та розбудови миру ПРООН за фінансової підтримки уряду Японії проводить  консультаційні сесії з юридичних, податкових та облікових питань ведення підприємництва для власників та керівників МСБ в Луганській та Донецькій областях.

Консультаційні сесії спрямовані на підвищення рівня знань підприємців щодо умов ведення малого та середнього бізнесу у 2019 році, вирішення практичних кейсів з юридичних та операційних аспектів діяльності МСБ та, крім іншого, передбачають роботу в форматі “запитання – відповідь”.

Графік проведення консультаційних сесій:
28 січня – Краматорськ
29 січня – Сєвєродонецьк
1 лютого – Маріуполь

Запрошуємо до участі керівників і власників малих та середніх підприємств, мешканців Донецької та Луганської областей, які прагнуть розвивати свій бізнес, потребують інформаційної підтримки з юридичних, податкових та облікових питань.

Участь у сесіях є безкоштовною. Відшкодовуються транспортні видатки в межах області для учасників з інших міст (виключно автобус, за наявності квитків). Проживання НЕ ЗАБЕЗПЕЧУЄТЬСЯ.

Кінцевий строк реєстрації – 24 січня 2019 р.

Реєстраційна форма тут: https://goo.gl/forms/zJj4nUjupIw1hMlu1 

Детальна інформація та програми консультаційних сесій будуть надіслані відібраним учасникам на електронні адреси, вказані у реєстраційних формах.

Контакти

  • https://goo.gl/forms/zJj4nUjupIw1hMlu1

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.