bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує на тренінг «Розпочни свій бізнес» учасників із Новогродівки і Селидового
11.01.2019

Ресурсний центр ГУРТ запрошує ініціативних мешканців м. Новогродівки і м. Селидове Донецької області, зацікавлених у відкритті та розвитку власної справи, до участі у 3-денному тренінгу «Розпочни свій бізнес», який проводитиметься в рамках проекту «ГУРТ прискорює розвиток міст Донбасу». Останній день зголошення - 20 січня 2019 р.

ДЕ?

м. Новогродівка і м. Селидове Донецької області

КОЛИ?

24 - 26 січня 2019 року

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

  • ініціативні громадяни, які планують розпочати підприємницьку діяльність;
  • підприємці, які нещодавно започаткували і планують розширити власний бізнес;
  • громадяни, які проживають і планують здійснювати підприємницьку діяльність в м.Новогродівка або м. Селидове Донецької області.

ПРО ЩО ТРЕНІНГ?

Під час тренінгу учасники отримають необхідні для започаткування і розвитку власної справи знання та навички. Триденна навчальна програма буде присвячена розробці бізнес- та маркетингових планів, фінансовому плануванню, пошуку джерел стартового капіталу та особливостям роботи з персоналом.

УВАГА! Учасники тренінгу будуть запрошені до участі у конкурсі бізнес-планів. Переможці конкурсу отримають фінансування на започаткування або на розвиток власного бізнесу.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Для участі у тренінгу заповніть анкету за посиланням до 20 січня 2019 року включно.

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі. Результати відбору будуть повідомлені 22 січня 2019 року. Учасники, які пройдуть відбір, отримають лист-запрошення від організаторів із деталями проведення тренінгу.

Участь у тренінгу безкоштовна. Учасників тренінгу буде забезпечено харчуванням та навчальними матеріалами.

Проект «ГУРТ прискорює розвиток міст Донбасу» виконується Ресурсним центром ГУРТ в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI ІІ), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.