bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Самоорг-Дніпро: другий цикл тренінгів для ОСН
08.01.2019

В рамках проекту «Самоорг-Дніпро» відбудеться другий цикл тренінгів, спрямованих на створення органів самоорганізації населення (ОСН).

ГО “Інститут реформ та інновацій” повідомляє про початок реєстрації на другий цикл тренінгів “Самоорг-Дніпро” для органів самоорганізації населення, місцевих активістів та голів ОСББ.

В рамках проекту «Самоорг-Дніпро», що проводиться ГО «Інститут реформ та інновацій» в межах проекту Центру політико-правових реформ «Посилення ролі громадянського суспільства у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади» за підтримки Європейського Союзу, відбудеться другий цикл тренінгів, спрямованих на створення органів самоорганізації населення (ОСН).

Якщо ви вважаєте, що міська влада недостатньо ефективно вирішує ваші проблеми, міський голова і його заступники не доїжджають до вашого району, а по вашому округу немає депутата або ви його ніколи не бачили - і ви не знаєте, що із цим всим робити і доколє так воно триватиме - приходьте до нас, ми вам усе розкажемо!

Навіть якщо ви живете в самісінькому центрі Дніпра, дороги у вас рівніші за кригу на катках, вуличне освітлення вночі таке, як сонце вдень - всеодно приходьте до нас на тренінг, ми вам розкажемо іще багато цікавого.

19.01.2019 р. «Основи місцевого самоврядування в Україні»;
26.01.2019 р. «Практичні аспекти утворення і діяльності органів самоорганізації населення».

Місце проведення: громадський інформаційно-виставковий центр «Медіа-Простір» м. Дніпро, просп. О. Поля, 2д (поруч із “Парком ракет”).
Учасники збезпечуються необхідними матеріалами та харчуванням.

Посилання на форму реєстрації: https://goo.gl/a8L9xc

Контакти

  • https://goo.gl/a8L9xc

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.