bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито набір у Європейську Молодіжну Академію
11.12.2018

Триває набір у першу молодіжну академію у Дніпрі, протягом якої Ви отримаєте безцінні знання та досвід у сфері громадської діяльності. Особливо корисно для тих, хто тільки мріють стати громадськими активістами. Дедлайн - 22 грудня 2018 р.

ГО “Європейська молодіжна спільнота” започатковує першу молодіжну Академію у Дніпрі: EUROPEAN YOUTH ACADEMY.

Для кого? 
Для представниць та представників активної моолоді Дніпропетровської області, які готові ставати професіоналками/-ами громадського сектору.

Для чого?
Прокачати базові навички громадського діяча та діячки, навчити створювати соціальні проекти, передати безцінний досвід роботи із молоддю, допомогти створити «персональний бренд»(таке є і воно реально потрібне), і ще багато дуже крутих штук, які розвинуть навички, необхідні для роботи у громадському секторі або державному управлінні.

Проект про що? 
Про вас. Про активну молодь. Про молодь, яка хоче змінювати свою громаду, місто, країну, перш за все, змінюючи себе. Про молодь, яка день і ніч прагне до саморозвитку. Про молодь, яка залишається небайдужою: до себе, до оточуючих, до країни. Молодь, яка збирається залишити свій відбиток у історії. Або у чиємусь серці.

Академія - це 8 неймовірних місяців, наповнених цікавими тренінгами, майстернями та практичними вправами. Поруч з кожним учасником Академії завжди буде його наставник, готовий вдень і вночі прийти на допомогу. Кожен учасник матиме змогу перевірити отримані знання на практиці, провівши перший тренінг, написавши перший проект, організувавши перший захід у своєму житті.

Не прогавте свій шанс та скоріш заповнюйте реєстраційну форму ось за цим посиланням: https://goo.gl/forms/4B8DSTW75EZsmxLB3

ДЕДЛАЙН: 22 грудня

Наступним етапом після реєстрації буде співбесіда та вибір менторів, а це найприємніша частина! Чекаємо із нетерпінням саме на Вас.

Контакти

  • +380983824441

Коментарі

Олена Трегубенко   1956 днів тому   #  

Пожалуйста, укажите возрастные ограничения? и, если есть, примерный очный график обучения?

  •   Пiдписатися на новi
Олена Трегубенко   1956 днів тому   #  

Информация есть в форме. спасибо

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.