bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хакатон: проекти вирішення проблем біженців та переселенців (Одеса)
04.12.2018

15-16 грудня в Impact Hub Odessa відбудеться хакатон проектів, що вирішують проблеми біженців та переселенців. Команди змагатимуться за менторство та подальшу підтримку проекту.

Учасники більше дізнаються про проблеми, з якими стикаються переселенці та біженці в Україні. Результатом хакатону стануть проекти з соціального підприємництва, які будуть реалізовуватися в подальшому. Соціальне підприємство – це бізнес, метою якого є не лише отримання прибутку, але й вирішення соціальних проблем.

Участь безкоштовна, організатори не покривають жодних витрат, однак гарантують учасникам умови для роботи над проектами. Попередня реєстрація обов’язкова. Учасники хакатону можуть приходити вже з готовими ідеями або доєднатися до існуючих команд. Раді бачити спеціалістів із різних сфер, які бажать навчитися вирішувати соціальні проблеми за допомогою бізнес-підходу. Обов’язкова умова – готовність присвятити хакатону 2 дні. Протягом цього часу команди розроблятимуть проекти, використовуючи досвід залучених експертів та підтримку організаторів.

 15-16 грудня, з 10:00 до 19:00
Impact Hub Odessa
Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/forms/aBl56zyekDlN59VI2

Контакти

  • https://goo.gl/forms/aBl56zyekDlN59VI2

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.