bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дистанційні інфосесії ПРООН з питань експорту на ринки ЄС
03.12.2018

ПРООН запрошує підприємців з Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей взяти участь 8 та 15 грудня 2018 року в дистанційних семінарах з доступу до ринків Європейського Союзу. Дедлайн - 5 грудня 2018 р.

У грудні 2018 Програма відновлення та розбудови миру ПРООН за підтримки посольства США в Україні проводить дистанційні інфосесії «Принципові вимоги до організації експортної діяльності. Специфіка ринку Польщі та інших країн ЄС» і «Створення моделі експортної діяльності».

Метою онлайн-заходів є консультування малих і середніх бізнесів зі Сходу України щодо їх можливостей та практичних шляхів виходу на ринки Європейського Союзу.
Під час інфосесій будуть обговорені такі питання:
- Аналіз готовності підприємств до здійснення експортної діяльності;
- Основні моделі організації здійснення експорту;
- Принципові кроки підготовки експортної стратегії;
- Як почати експортувати до Польщі та ЄС: ринки, клієнти, митниця, логістика, сертифікація, банки.
Запрошуємо до участі керівників і власників малого та середнього бізнесу з числа ВПО і місцевого населення Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, що прагнуть розвивати свій бізнес та експортувати продукцію за межі України.
Участь у дистанційних інфосесіях є безкоштовною. Кількість місць обмежена. Відбір учасників відбувається на конкурсній основі.

Дедлайн реєстрації – 5 грудня 2018 р. Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/1ZyCi2jmlCKEaO9H2 

Детальна інформація про час проведення та інструкція з підключення до онлайн інфосесій будуть надіслані відібраним учасникам на електронні адреси, вказані в реєстраційних формах.

Наш експерт – Микола Лисенко, директор Українського бізнес-центру Польсько-Української Господарчої Палати. Експерт з міжнародної торгівлі та розвитку бізнесу, експорту/імпорту, торгового фінансування, управління підприємством, фінансового менеджменту та управління кризовими ситуаціями. Має більше 20 років досвіду з надання консультаційних послуг та проведення відкритих і корпоративних навчальних семінарів з управлення бізнесом, розвитку експорту продукції на ринки ЄС, створення представництв українського бізнесу за кордоном. 

Контакти

  • https://goo.gl/forms/1ZyCi2jmlCKEaO9H2

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.