bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Інструменти впливу молоді на прийняття рішень у громаді»
09.11.2018

Тренінг проводиться  в рамках проекту «Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонської областей».

Мета тренінгу полягає в активізації участі молоді в цілому та з числа ВПО та з тимчасово окупованих та прилеглих територій зокрема задля покращення взаємодії, інтеграції у приймаючі громади, посилення практик використання молоддю інструментів участі для прийняття рішень на місцевому рівні. Тому до участі в тренінгу запрошуються студенти київських ВУЗів
 
Активна громадська позиція включає в себе наявність певних прав, інструментів, можливостей для участі в прийнятті рішень, які мають вплив на життя громади.
Власне про це ми будемо говорити на тренінгу, який відбуватиметься 14 листопада 2018 року з 10 до 16 години за адресою вул. О. Довженко, 3 (коворкінг «Сад»)

Під час тренінгу Ви дізнаєтесь базову інформацію про інструменти участі, які можливо використовувати у локальних громадах; зможете набути або вдосконалити свої навички у застосуванні інструментів участі відповідно до цілей громади та спробувати підготувати основу для реалізації власної громадської ініціативи через використання інструментів участі.
Проект  реалізує ВГО “Поруч” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США.

Реєстрація на захід за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/1M92aAnnA3aNYOUUrO7nHIB93Mhmpi_zs834RIYjF5UA/edit

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.