bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар по інструментам демократії участі
29.10.2018

30 жовтня 2018 року о 10:30 у с. Тернова Введенської селищної ради відбудеться семінар «Інструменти демократії участі. Залучення громадян до прийняття стратегічних рішень на місцевому рівні». 

Захід проводиться в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір», що впроваджується ГО «НОВА ЕНЕРГІЯ» за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

У ході заходу учасники дізнаються про різновиди інструментів демократії (місцеві ініціативи, бюджет участі, електронні петиції, порядок проведення громадських слухань та ін.), їх особливості та порядок впровадження. А головне – дізнаються, як грамотно використовувати той чи інший інструмент для донесення своїх ідей щодо розвитку громади до органів місцевого самоврядування та брати участь у прийнятті управлінських рішень.

До участі у заході запрошуються мешканці Введенської селищної ради – громадські активісти, працівники соціальної сфери та молодь, представники органів місцевого самоврядування, місцеві депутати, старости, активні представники місцевого бізнесу та усі небайдужі.

Початок реєстрації учасників: 10:00. 

Місце проведення уточнюйте у представників ГО «НОВА Енергія»

Контактна особа: Віталій Филенко

Тел.: +38095 00 84 991

e-mail: [email protected]

Сайт ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» у Facebook:

https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA/

Контакти

  • Віталій Филенко Тел.: +38095 00 84 991

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.