bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна поїздка на виставку World Press Photo 2018 у Польщі
23.10.2018

Навчальна поїздка на виставку World Press Photo 2018 у м. Ополе, Польща у Галереї Сучасного Мистецтва.

Декілька фактів про World Press Photo:

“World Press Photo — незалежна, некомерційна організація, штаб-квартира якої знаходиться в Амстердамі (Нідерланди). Заснована в 1955 році. Організація займається проведенням найбільшої і найпрестижнішої щорічної премії в галузі фотожурналістики. Після конкурсу фотографії переможців представляють на виставці, яку щорічно відвідує понад два мільйона людей у 45 країнах” (Вікіпедія).

Останній раз виставка World Press Photo проходила в в Києві у 2015 році і з тих пір не проводилась в Україні.

Виставка у місті Ополе - одна з останніх в цьому році. Наступної виставку World Press Photo можна очікувати у вересні 2019.

Програма поїздки:

14.12.2018 - виліт з Львівського аеропорту о 19:35 , переліт у Вроцлав, поселення у Вроцлаві, знайомство, кожен представляє себе за допомогою 5 своїх фото.

15.12 - Введення про фотожурналістику і документалістику. Яка їхня роль сьогодні, чим вони відрізняються і чи можна цим заробляти? Поїздка у місто Ополе, відвідування Галереї, екскурсія по виставці Worl Press Photo. 
Вечірній доїзд у Вроцлав, вечеря, обговорення побаченого.

16.12 - Assignment day: кожен працює над фотозавданням цілий день у Вроцлаві, представлення результатів ввечері о 21:00.

17.12 - Вільний час у Вроцлаві, виліт у Львів о 16:55.

Керівник поїздки:
Ірина Єрошко - засновник ГО “Центр Візуальної Освіти”, навчалась у Вищому графічному федеральному дослідницькому інституті на факультеті “фотографія і аудіовізальні медіа” а також степендіат програми International Class з фотожурналістики і документалістики Ганноверського університету прикладних наук і мистецтв.

Кількість місць: 8

Ціна: 150€.
У ціну входить: переліт у дві сторони, доїзд до міста Ополе у дві сторони, проживання, спільне харчування (готуємо самі), дводенне навчання.

У ціну не входить: страхування, доїзд до Львівського аеропорту і до вашого кінцевого місця призначення, особисті витрати.

Реєстрація: https://goo.gl/forms/gSkIo2S9dTB4qGCF3
Бронювання місця можливе лише після повної оплати.

Можливий самостійний виліт з Києва. Повідомте про це у реєстраційній формі.

Контакт:

Ірина Єрошко [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.