bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cемінар «Нові можливості та технології залучення фінансування для МСП»
17.10.2018

Центр підтримки бізнесу м. Суми запрошує взяти участь у семінарі «Нові можливості та технології залучення фінансування для малого та середнього підприємництва (МСП)», який відбудеться 26 жовтня 2018 в Конгрес-центр СумДУ за адресою: м. Суми, вул. Покровська,9/1.



Кількість місць обмежена. Для участі обов’язкова онлайн реєстрація до 22 жовтня 2018 за посиланням https://form.jotformeu.com/81882516286365

Захід орієнтований на мікро-, малий та середній бізнес будь-якої галузі економіки (цільова аудиторія: власники, топ-менеджмент та керівники фінансових відділів) та охоплює наступні питання: 

- європейський досвід фінансування МСП банками та іншими фінансовими установами;
- проблеми та перспективи банківського кредитування малого та середнього бізнесу на Сумщині;
- можливості для бізнесу залучення грантового фінансування; 
- значення монетарної політики для розширення банківського кредитування. Оцінки Національного банку України щодо перспектив розвитку економіки України.

Одним із запрошених спікерів заходу буде Левенте Ковач, Генеральний секретар асоціації банків Угорщини. Входить до органів управління багатьох національних та міжнародних професійних організацій у сфері фінансів та банківської діяльності. 

Також у заході візьмуть участь представники Національного банку України, провідних комерційних банків, а також організацій які займаються залученням грантового фінансування для бізнесу.

Участь у семінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації : https://form.jotformeu.com/81882516286365 

Семінар триватиме з 10.00 до 14.00, а також у другій половині дня заплановано:
1) Круглий стіл «Практичні аспекти залучення фінансування для МСП Сумщини: проблеми та можливості»;
2) Платний воркшоп: «Написання грантової заявки суб’єктами малого та середнього бізнесу: підготовка проекту на прикладі SMI Instrument Horizon 2020» (вартість участі - 400 грн).

Тренер, Наталія Євченко, Голова Секретаріату Реанімаційного пакету реформ (РПР), найбільшої в Україні коаліції громадських організацій та експертів, що об’єдналися для просування та імплементації реформ, консультант з написання проектів до структурних фондів ЄС (успішний досвід написання заявок для МСП країн Скандинавії та Німеччини), консультант з розвитку бізнесу та інституційної спроможності. 

Протягом навчального дня учасники забезпечуватимуться харчуванням (кава-брейки та обід) та матимуть можливість поспілкуватися на професійні теми в Конгрес-центр СумДУ

Для отримання додаткової інформації щодо подання заявок, будь-ласка, відправте електронне повідомлення на [email protected] або зателефонуйте за номером (050) 407 33 54. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.