bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа агентів правових змін (Дніпро)
28.09.2018

Третій дніпровський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги оголошує набір у Школу агентів правових змін. Захід проходитиме 16-18 жовтня 2018 року у м. Дніпрі (про місце проведення учасникам буде повідомлено після дедлайну прийому заявок на участь у Школі). До участі запрошуються студенти-правники 3-4 курсів навчання. Дедлайн прийому заявок - 10 жовтня 2018 року.
 
Під час Школи будемо спілкуватися про те, про що ніколи не скажуть викладачі на юридичному факультеті, та про те, про що не можна прочитати у книжках. Ви знайдете відповіді на безліч запитань, зокрема і про те, як прокачати свої soft-skills?  Чим можна бути цікавим роботодавцеві та як презентувати себе перед ним і не тільки? Що таке адвокація? Адвокаційна кампанія? Чим вона може бути корисна для правника-початківця? Крім того, на Вас чекатимуть мотиваційні зустрічі та відкриті діалоги з провідними адвокатами та правниками Дніпропетровщини. Запевняємо, що буде гаряче!
 
Для участі у заході необідно заповнити форму за наступним посиланням - https://goo.gl/forms/VmrXnDB0hIB8BTiA2
 
До Школи буде відібрано найвмотивованіших 18 студентів-правників.
 
Результати будуть повідомлені кандидатам на адресу електронної пошти 12 жовтня 2018 року.
 
Захід проводиться за підтримки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області.

У разі виникнення питань контактна особа - Анастасія Юхименко, адреса електронної пошти: [email protected], тел. + 38 (066) 99 65 451.

Контакти

  • + 38 (066) 99 65 451

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.