bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пісочна терапія допоможе зняти емоційну напругу у дітей Лиману
23.08.2018

Молодіжна платформа «Альтанка» запрошує бажаючих 26 серпня (неділя) о 16:00 взяти участь в інтерактивному занятті «Емоційна напруга у дітей. Пісочна терапія».

Якщо ваша донька або син гіперактивні, та ви помічаєте як вашим дітям складно справлятися зі своїми емоціями, тоді ця інформація буде корисною для вас. Запрошуємо 26 серпня (неділя) о 16:00 взяти участь в інтерактивному занятті «Емоційна напруга у дітей. Пісочна терапія».

Під час заняття учасники пограють з піском, виконають прості вправи, які допоможуть їм розкрити і зрозуміти свої емоції. А також навчаться висловлювати і керувати своїми почуттями.

До участі запрошуються діти від 6 років. Запис та детальна інформація за телефоном +380662414084 Ольга.

Також під час заходу діти навчаться долати сором’язливість, підвищувати самооцінку, розвинуть навички ефективного спілкування та роботи в групі.

Групи психологічної підтримки організовують ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Альтанка» та виконуються в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • +380662414084 Ольга

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.