bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літній підприємницький інтенсив «Табір з соціального підприємництва»
06.08.2018

Основна мета табору – познайомити молодь з соціальним підприємництвом та дати необхідні навички юнацтву для успішної реалізації себе, навчити відповідально мислити, створити умови для розвитку соціальних компетенцій молоді.

Запрошуємо на літній підприємницький інтенсив «Табір з соціального підприємництва»!

Для кого цей табір
Ми шукаємо молодь 12-17 років з Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Харківської областей, що цікавиться темою соціального підприємництва та мріє активно впливати на своє оточення та робити світ кращим.

 

Учасників очікує занурення в світ дорослих крізь призму створення креативних ідей та їх втілення, світ інновацій та підприємництва, управління та відповідальності, подолання перешкод та самореалізації, світ без шаблонів та ілюзій, світ свідомого вибору власного шляху.

Занурення буде проходити під керівництвом досвідчених бізнес-тренерів, спеціалістів з розкриття творчого потенціалу підлітків та юнацтва. Команда організаторів та тренерів табору – багаторазові учасники та організатори міжнародних освітніх поїздок і молодіжних обмінів.

Під час проекту учасники познайомляться з феноменом « Соціальне підприємництво». Навчяться створювати прототипи ідей та тестувати їх. Покращать навички спілкування та познайомляться з безконфліктним спілкуванням. Знайдуть однодумців для подальшої співпраці. Матимуть можливість поспілкуватись з підприємцями

Протягом 12 днів вони будуть вчитись, розвивати власні ідеї та експериментувати з альтернативними рішеннями, запозичувати чужі знахідки та, спираючись на отриманий досвід, генерувати нові ідеї. Також в учасників буде можливість поспілкуватись із підприємцями та отримати корисні поради.

Програма на 100% інтерактивна! Все, що учасники побачать та почують, буде втілено в практику. Навчання насичено рольовими іграми, вирішенням практичних ситуацій, творчою індивідуальною та командною роботою, які направлені на отримання корисних практичних знань та навичок, які сприяють підвищити віру в себе та досягнути успіху в будь-якій справі.

Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/equU7Ws87RVWyRot2З нетерпінням чекаємо на Вас! 

Всі витрати, окрім трансферу до Краматорська оплачуються організаторами.

Табір відбувається в рамках проекту «Kramatorsk Innovation Platform» та реалізується ГО «Вільна Хата» у Краматорську у за рахунок коштів, наданих Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Проект є частиною комплексної програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу» а також за фінансової підтримки ПРООН.
Партнер інтенсіву ГО Шифт.
 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.