bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для громади Великосорочинської ОТГ будуть проведені навчання
06.08.2018

7 серпня з 10 год. для громади Великосорочинської ОТГ Миргородського району Полтавської області в будинку культури села Великі Сорочинці, вул. Гоголя. 26 будуть проведені навчання: «Порядок видачі/продовження ліцензій та оцінка впливу на навколишнє середовище - все, що потрібно знати кожному».


Учасники заходу дізнаються, де громадськість може шукати інформацію про будівництво нового промислового об’єкта, вивчать процедуру проведення громадських слухань та зрозуміють яким чином будуть враховані результати громадського обговорення. Таким чином, вони зможуть контролювати процес оцінки впливу на навколишнє середовище та впливати на рішення інвестора та влади на ранній стадії.
Запрошуємо депутатів територіальної громади, представників видобувних компаній, підприємців, працівників виконавчого комітету ОТГ, бюджетних закладів, членів громади.

Захід проводить Полтавська філія Суспільної служби України в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір» за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.