bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Групи психологічної підтримки для підлітків Лиману
29.07.2018

Перший тренінг для підлітків пройшов на базі молодіжної платформи «Альтанка» в Лимані. Подібні заходи будуть проходити двічі на місяць протягом півроку, включно по грудень.

«По формі ці зустрічі нагадують групові дискусії, під час яких учасники можуть обговорити питання, які у них існують. Озвучити проблеми, з якими стикаються в міру свого дорослішання, а психолог - допомагає їм знаходити рішення, розглядає різні варіанти подальшого розвитку подій. Заходи - абсолютно безкоштовні », - розповідає керівниця платформи Ольга Поплавська.

Темою першого тренінгу були «Емоції, почуття і« Я »ми разом». Під час заходу психолог розповіла про те, в чому відмінність емоцій від почуттів, навела приклади. Після тренінгу одна з учасниць звернулася з проханням про особисту консультацію для своїх дітей, які були учасниками заходу. Жінка попросила провести додаткову діагностику і допомогти у вирішенні особистісних проблем її дітей, пов’язаних з їх самооцінкою і тривожністю.

Для участі в подальших заходах організатори просять стежити за анонсами на ФБ-сторінці платформи https://www.facebook.com/groups/goaltanka/

 

Контакти

  • +380662414084

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.