bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Центр підтримки молодих жінок» розпочинає реалізацію проекту «Гендерна перспектива миру»
25.07.2018

Проект спрямований на підсилення професіоналізму лідерок жіночих організацій та жінок-активісток з локальних громад м.Дніпра та Дніпропетровської області для подолання соціальної напруги, запобігання конфліктів і миробудування, участі у демократичному розвитку України і рівноправного партнерства жінок і чоловіків у різних сферах життя країни, встановленні гендерної рівності.

Термін реалізації проекту 5 місяців. Серед заходів проекту - два одноденних тренінги та підсумковий круглий стіл.Впродовж проекту передбачені локальні активності.

До участі у проекті запрошуємо лідерок жіночих організацій та жінок-активісток з локальних громад м.Дніпра та Дніпропетровської області, жінок, що мають статус ВПО, жінок з районних центрів та сільської місцевості. При відборі до участі пріоритет матимуть команди з 2 осіб.

Перший тренінг за темою «Участь жінок у демократичному розвитку України» відбудется 15 серпня у м.Дніпро с 10 до 16 години. Ведуча тренінгу  – Жебрик Наталя, тренерка з прав людини, фасилітаторка. Реєстрація відкрита до 9 серпня за посиланням: https://goo.gl/forms/xYRuI236yQa5Wtyt2  

            Питання, що розглядатимуться на тренінгу «Участь жінок у демократичному розвитку України»:

  1. 1.      Діалог та демократичне прийняття рішень в громаді, розуміння гендерної концепції, засад гендерної політики в Україні.
  2. 2.      Рівноправне партнерство жінок і чоловіків у різних сферах життя країни. Партнерство у локальних громадах.
  3. 3.      Аудит безпеки територій: теорія та практика у локальних громадах

Участь у тренінгу - безкоштовно. Учасникам з області буде компенсовано проїзд (за наявності оригіналів квитків). Впродовж дня передбачені перерви на чай зі смаколиками.

Проект координує - Кузьменко Ольга, (066)273-90-86.

Проект «Гендерна перспектива миру» реалізується в рамках конкурсу від Інформаційно-консультативного жіночого центру в рамках проекту «Посилення здатності громадських організацій проводити адвокацію та лобіювання включення антидискримінаційного підходу та принципу ґендерної рівності у реформу сектору безпеки», за підтримки Фонду Підзвітності Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.