bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Garage Idea для соціального підприємництва (Запоріжжя)
13.06.2018

Розриваєтесь між улюбленою справою і роботою? Не уявляєте, як заробляти гроші, допомагаючи іншим? У вас вже є бізнес – хочете дати йому «людське обличчя»? Вам шлях у соціальні підприємці. Робіть перший крок – приходьте на Garage Idea! Дедлайн - 20 червня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Коли: 23 червня 2018 р.(субота), з 16.00 до 20.00.

Де: Edison Space Coworking (м. Запоріжжя, вул Гагаріна 3, ТЦ Гагарін, перший поверх).

Умови участі: усі витрати покриває проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Тож для вас участь, роздаткові матеріали і вода-чай-кава-печиво безкоштовні. 

Подія буде цікавою для:

  • соціальних стартаперів;
  • власників малого та середнього бізнесу, яким цікаво розвивати співробітників і клієнтів, позитивно впливати на екологію, культуру, спосіб життя громади; 
  • представників громадських та благодійних організацій, які вирішують соціальні проблеми;
  • активістів, які хочуть змінювати місто не разовими акціями, а через бізнес із сенсом;
  • студентів, які думають про власну справу.

Що робитимемо чотири години на Garage Idea? 

  • розберемося, що ж таке соцпідприємництво, чим воно відрізняється від звичайного бізнесу, від громадського активізму і благодійності.
  • дізнаємося, які соціальні проблеми найбільше хвилюють мешканців Запоріжжя та інших міст України.
  • поділимось ідеями соцпідприємств або придумаємо на місці.
  • попрацюємо за динамічною технологією «світове кафе»: пересуваємося від столика до столика, щоб свіжим оком оцінити ідеї інших команд і почути відгуки про свою. 
  • здобудемо шанс потрапити на хакатон і бізнес-акселератор, а також отримати фінансову і менторську підтримку для свого соціального підприємства. 

Як потрапити на Garage Idea? Заповнюй анкету за посиланням http://bit.ly/ideagaragezp до 20 червня включно. З-поміж надісланих заявок експертна комісія обере 50 найкращих. Упродовж 21-22 червня ти отримаєш запрошення, якщо твоя мотивація до участі в заході була переконливою

Garage Ideas проходять у червні-липні 2018 року в 12 містах України в межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Організатори Garage Idea у Запоріжжі: Український форум благодійників, компанія Civitta, громадська організація Фонд “Професійний розвиток Запоріжжя”.

Якщо у вас виникли запитання, або вам необхідна додаткова інформація, пишіть, будь ласка, на пошту: [email protected] за телефоном +380676374703 (Марія Козло).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.