bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Проектний менеджмент» для ОГС Волині (Луцьк)
09.06.2018

Запрошуємо Вас взяти участь в дводенному воркшопі «Проектний менеджмент в ОГС», який відбудеться 22-23 червня 2018 року в Луцьку.Мета навчання: підвищення організаційного розвитку організацій громадянського суспільства Волині. Дедлайн - 12 червня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Участь в навчанні безкоштовна, організатори забезпечують учасникам проживання та харчування. Тренер першого воркшопу – Гайдучик Ірина, кваліфікований експерт-практик з досвідом у громадській діяльності понад 10 років. Місце та час проведення навчання буде повідомлено додатково. Кількість місць обмежена. Учасники відбиратимуться на основі мотиваційного обґрунтування в анкеті.

Для участь в воркшопі необхідно до 12 червня 2018 року зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/aEcyXeABXmYEh8E62

Контактна особа: Дацик Зарина, проектний менеджер-фандрейзер Волинського Інституту Права, тел.: 0509675629.

Тематику першого воркшопу було визначено шляхом опитування організацій громадянського суспільства Волині, тому дякуємо тим організаціям, котрі долучились до даного опитування та обрали важливу для них тему.

Організатор: Волинський Інститут Права - громадська організація, яка є учасником мережі хабів громадянського суспільства, діяльність якої підтримується ПРООН в Україні. Наше завдання - сприяти становленню та розвитку інститутів громадянського суспільства Волині.

Контакти

  • 0509675629
  • Волинський інститут права

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.