bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс пермакультурного дизайну 2018
06.06.2018

Громадська спілка «Пермакультура в Україні» запрошує відвідати єдиний в Україні Сертифікаційний курс пермакультурного дизайну. Дата проведення - 19-25 серпня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги 

Пермакультура - це навчання у природи. Її метою є зробити наше життя більш стійким та продуктивним при одночасному зниженні роботи та витрат енергії. Цього можна досягти, беручи природу в якості моделі для розробки наших власних будинків, садів, ферм, міст і сіл.

Курс має на меті об’єднати людей з усталеними принципами; які хочуть та готові покращити життя вже зараз. Адже пермакультура - це не тільки садівництво та землеробство, це своєрідні методи дизайну, що можуть бути адаптовані та використані кожною людиною для досягнення більш гармонійного та сталого способу життя вдома та на роботі, у місті чи в селі.

Курс складається з:

  • теоретичної частини (30 годин вебінарів від близько 10 доповідачів з України та закордону; можливість отримати матеріали на дисках). Закріплювати матеріал учасники можуть на прикладі власних проектів.
  • практичної частини
    Це тиждень роботи «в польових умовах», де учасники пройдуть всі етапи планування: від спілкування з клієнтом до створення пермакультурного дизайнерського проекту.

Проходитиме теоретична частина у с. Воля-Гомулецька Львівської області з 19 по 25 серпня 2018 року.

Учасник може обрати лише теоретичну частину курсу або ж комплексне навчання із практичною та теоретичною частиною.

ГО «Пермакультура в Україні» пропонує безкоштовну участь у теоретичній частині курсу для військових АТО, членів їх родин та вимушених переселенців.

Організатори будуть вдячні усім, хто зможе долучитись до Спонсорcтва (оплата проїзду та харчування), щоб надати можливість учасникам із цих груп пройти й практичну виїзну частину курсу.

Більш детальна інформація про курс та реєстрація на сайті.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.