bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп із дослідження ринку (Кременчук)
30.05.2018

8 червня 2018 року у Кременчуці відбудеться воркшоп «Дослідження ринку «Універсальний» в межах проекту Майстерня РинОК.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

На 4 дні (14-17 червня 2018 року) учасники матимуть можливість зануритися у робочу атмосферу та на практиці, під час воркшопу, опанувати навички польового дослідження, аналізу інформації та у супроводі професійного тютора спланувати просторові зміни ринку.

Тютором воркшопу виступатиме Іра Яковчук - урбаністка, економістка, співзасновниця ГО urban куратори. Іра займається дослідженнями економічного та соціального контексту трансформацій у місті. 

Ось що Ірина говорить про воркшоп: “Мені дуже імпонує локація майстерні і предмет нашого дослідження. Ринок для мене дуже важливий публічний простір: місце соціалізації, місце комунікації, місце економічної та політичної активності, важливий містобудівний елемент, ядро. 

Більше того, той факт, що ринок будувався і розвивався самими продавцями, більшість з яких досі ведуть тут свою діяльність - свідчення згуртованості громади і сталості простору, як такого. 
В сьогоднішньому турбулентному світі, в період швидкої зміни економічних умов та способів ведення бізнесу, стає очевидним, що ринок більше не може лишатись таким, яким він є ні візуально, ні по своїй суті.
Потрібно шукати нові підходи, механізми і формати! Нашим завданням буде почати цей пошук і сформувати правильні вектори для його розвитку. Ласкаво просимо долучатись до нашої захопливої подорожі!”

Участь у воркшопі безкоштовна. Кількість місць обмежена. Організатори відбиратимуть учасників на конкурсній основі. Головний критерій відбору: зазначена у формі мотивація.

Всі учасники будуть забезпечені харчуванням під час воркшопу та отримають сертифікати. 
Організатори не покривають витрати на проїзд та проживання для учасників з інших міст.

Форма для реєстрації.

Проект “Майстерня РинОК” втілюється ГО Культурний ді@лог спільно з  Кременчуцьким Громадським Телебаченням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.