bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на програму «Молодь змінить Україну» від Фонду родини Богдана Гаврилишина
10.05.2018

Програма для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду. Дедлайн - 25 травня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

8 травня стартує відбір учасників на програму Фонду родини Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну» для молодих держслужбовців, активістів громадського сектору та соціальних підприємців Вінниці, Запоріжжя, Полтави, Тернопіля, Черкас та Чернігова.

Учасниками програми можуть стати:
Представники місцевих органів влади та самоврядування, громадські активісти та представники соціально-відповідального бізнесу, віком 20-35 років, активні в житті громади свого міста та готові взяти відповідальність за його подальший розвиток. Оскільки учасники в разі успішного проходження перших етапів програми матимуть змогу участі у навчальній поїздці до європейської країни, бажане знання англійської мови (середній рівень).

Старт програми: 2 червня 2018 року.

Програма «Молодь змінить Україну» відбуватиметься в три етапи:

І. Локальні школи МЗУ.

Школи відбудуться у червні 2018 року у шести містах України: Вінниці, Тернополі, Чернігові, Черкасах, Полтаві та Запоріжжі.

Учасники програми отримають знання по темах соціальних інновацій в сфері державного управління та проектного менеджменту. Інтенсивне модульне навчання з поєднанням теорії, практичних кейсів та індивідуальної роботи над проектами допоможе учасникам підготувати і одразу ж реалізовувати власні ідеї місцевого розвитку. Спікерами школи є запрошені експерти національного рівня, регіональні експерти/лідери думок, ментори асоціації «Молодь змінить Україну».

ІІ. Втілення проектів місцевого розвитку.

На цьому етапі, який триватиме з липня по серпень, відбудеться захист проектів місцевого розвитку учасниками програми «МЗУ» та перші кроки по їх реалізації.

ІІІ. Навчальна поїздка до європейської країни для найуспішніших учасників програми (тривалість - 1 тиждень, восени 2018). Країни вивчення: Австрія, Німеччина, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія.

Детальніше про цьогорічну програму читайте тут: https://goo.gl/1pA5LC.

Поспішіть, термін подачі на участь у програмі – до 25 травня 2018 року

Заповнюйте аплікаційну форму: https://goo.gl/ZeDbW1

Контакти

  • https://bhfamily.org/
  • Фонд родини Богдана Гаврилишина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.