bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг-курс з управління та запобігання конфліктами та інклюзії в місцевих громадах
07.05.2018

Громадська  організація «РЕОМ» в рамках проекту «Подолання кризи та розбудова України – Час діяти!» оголошує набір на участь у навчальному тренінг-курсі з управління та запобігання конфліктами та інклюзії в місцевих громадах. Дедлайн - 16 травня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Курс складається з трьох триденних тренінгів, логічно поєднаних між собою. Перший тренінг спрямований на надання учасникам навичок аналізу та розуміння суті конфлікту та його суб’єктів: їх поведінки, мотивації та психології. Другий та третій тренінги направлено на розвиток вмінь вирішувати та управляти конфліктами, медіації та базових тренерських навичок, щоб мати змогу поширювати отриманні під час тренінгів знання у своїх громадах.

Передбачається, що потенційні учасники братимуть участь в усіх трьох тренінгах курсу та після проходження навчання організують та проведуть одноденні міні-семінари у своїх громадах, поширюючи отриманні знання серед своїх оточуючих.

Перший тренінг буде проведено 26–28 травня 2018 року у мальовничому місті Щурово (Донецька область). Дати наступних тренінгів - 15-17 червня та 26-28 червня 2018 року. Місця проведення двох заходів уточнюється.

До участі запрошуються мешканці східних регіонів України, які мають активну громадянську позицію та орієнтовані на вирішення / запобігання внутрішніх конфліктів у своїх громадах, представники громадських організацій, ВПО.

Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією квитків (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету до 16 травня 2018 року. Про результати відбору буде повідомлено 18 травня 2018 року на електронну адресу кандидата.

За додатковими питаннями та коментарями можна звертатися до координаторки проекту пані Наталі за електронною адресою [email protected].

Тренінг-курс проводиться за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (Berlin) з використанням ресурсів Міністерства Іноземних Справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.