bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з аналізу політики (Харків)
03.05.2018

Фонд «Демократичні ініціативи» та проект «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації» запрошують до участі в інтерактивному семінарі, що відбудеться 24–25 травня 2018 року у Харкові. Дедлайн - 6 травня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

У межах проекту «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації» заплановано інтерактивний семінар, що відбудеться 24–25 травня 2018 р. у м. Харкові. До участі в семінарі запрошуються представники українських аналітичних центрів та дослідники при університетах. Ключовими темами, що розглядатимуться під час семінару, будуть:

  • Дослідницький дизайн, методології проведення прикладних досліджень, міжнародні правила академічного письма, розробки змісту та структури аналітичних матеріалів, розвитку критичного мислення та культури академічної дискусії;
  • Різні типи аналітичних матеріалів (policy paper, policy brief):  як говорити  із західними аналітиками та цільовою аудиторією однією «аналітичною мовою»; як обрати найбільш оптимальну форму аналітичного матеріалу в залежності від поставленої мети, проблеми, ключової аудиторії тощо;
  • Міжкультурна компетенція: чому іноді хороший матеріал не можуть бути «почутим» та які культурні особливості варто враховувати, щоб правильно доносити головні меседжі.

Під час семінару також будуть представлені результати дослідження «Аналітичні центри в Україні та Німеччині: проблеми і перспективи співпраці», яке було проведено серед провідних німецьких та українських аналітичних центрів у 2016 році. Зокрема, результати дослідження дають відповіді на питання: на що повинні зважати українські аналітичні центри, співпрацюючи з німецькими колегами, та чому компетенції в сфері міжкультурної комунікації є одними з ключових навичок успішності аналітичних центрів за кордоном. 

Вимоги до учасників:

  • Вік від 18 до 35 років.
  • Досконале володіння англійською мовою (здатність розуміти та писати тексти англійською мовою).
  • Досвід роботи в одному з українських аналітичних центрів або досвід роботи в університеті.
  • Конкретна сфера аналітичної діяльності (економіка, внутрішня політика, зовнішня політика, соціальна сфера і т. д.).
  • Володіння базовою інформацією про роботу політичних інституцій ЄС і аналітичних центрів країн-членів ЄС.
  • Наявність аналітичних публікацій українською або іншими мовами.

Щоби взяти участь у семінарі, потрібно заповнити аплікаційну форму (посилання).

Кількість учасників обмежена. Заявки приймаються до 6 травня 2018 року включно. Відібраним учасникам буде надіслана програма та інформація щодо місця проведення семінару.

Для учасників з інших міст організатори компенсують витрати за проїзд (за умови надання використаних квитків) та проживання на час проведення тренінгу (2 доби).

У разі виникнення запитань, звертайтесь до Андрія Сухарини, політичного аналітика Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва ([email protected] або телефоном 050 444 33 46).

Проект «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації» реалізується Інститутом європейської політики (Берлін, Німеччина) спільно з Міжнародним фондом «Відродження», Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва, Ініціативою з розвитку та дослідження аналітичних центрів «think twice UA» за сприяння Федерального міністерства закордонних справ. Більше інформації про проект можна дізнатися за посиланням

Аплікаційна форма

Контакти

  • Фонд “Демократичні ініціативи”
  • [email protected]
  • (050)444-33-46
  • http://dif.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.