bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний Тренінг з підготовки Тренерів(-ок) з Освіти з Прав Людини (Чернігівська обл.)
02.05.2018

Стартує відбір учасників(-ниць) Національного Тренінгу з підготовки Тренерів(-ок) з Освіти з Прав Людини та Освіти для Демократичного Громадянства для представників(-ниць) маленьких міст з населенням менше ніж 100 000 осіб та сільської місцевості України. Дедлайн - 18 травня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги


Тренінг відбуватимться з 10 по 14 червня 2018 р. в м. Бахмач Чернігівської області України за інституційної, фінансової та освітньої підтримки Ради Європи в рамках програми реалізації Національних Тренінгових Курсів від Молодіжного Департаменту РЄ.

Організатори:
БО “БФ “Ліга Толерантності” (www.facebook.com/loft.cfco);
БО “Взаємопоміч” (www.facebook.com/ngo.vzayemopomich);
Бахмацький районний суд Чернігівської області (https://bh.cn.court.gov.ua/sud2501);
Міністерство Освіти та Науки України (https://mon.gov.ua/ua).

Мета тренінгу - сприяти молодим людям та інституціям, зацікавленим у молодіжному розвитку, у доступі до забезпечення прав молоді та підвищити компетенції молодіжних працівників(-ниць) та освітян(-ок) з Освіти з Прав Людини та Освіти для Демократичного Громадянства через використання ними посібників Ради Європи.

Запрошуються вчителі(-льки) та освітян(к)и, молодіжні лідер(к)и, тренер(к)и, молодіжні працівники(-ці) з маленьких міст та сільської місцевості України.
До навчальної групи увійдуть представники(-ці) формальної освіти, державних інституцій соціального захисту, НУО та маленьких спільнот, включаючи незареєстровані ініціативні групи низового рівня.
При формуванні групи буде дотримано гендерного, вікового та соціального балансу, включаючи залучення внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю, представників(-ниць) етнічних меншин, молоді групи ризику та вразливих категорій.
Очікуваний вік учасників(-ць) - 16 - 35 років. У той же час, 20 % групи складуть люди старші за 35 років, тому просимо подаватись незалежно від віку, якщо Ви відповідаєте іншим критеріям.
Також, 20 % групи складуть представники(-ці) міст з населенням понад 100 000 осіб з метою створення сталих зв’язків для обміну досвідом.

Через інтерактивні методи учасники(-ці) дізнаються про актуальні методики Освіти з Прав Людини та Освіти для Демократичного Громадянства, місце соціальних прав в концепції Прав Людини, останні зміни в українській молодіжній політиці, молодіжні та правозахисні інституції Ради Європи, практику Європейського Суду з Прав Людини, міжнародну кампанію Рух проти ненависті, проектний менеджмент та використання принципу “Не Нашкодь”, організацію відкритих освітніх заходів та адвокаційні дії. Будуть презентовані та опрацьовані особливості використання посібників Ради Європи, як інструментів суспільних позитивних змін та активізації міжкультурних взаємовідносин, спираючись на дослідження та аналіз місцевого контексту.

Випускники(-ці) навчального курсу сформують компетенції в організації відкритих суспільно-корисних заходів на прикладі освітньо-просвітницького Фестивалю та отримають всебічну менторську підтримку в реалізації власних ініціатив. Після проведення локальних заходів у власних громадах всі учасники(-ці) отримають Сертифікати з переліком досягнутих компетенцій.

Учасники(-ці) забезпечуються проживанням, якісним здоровим харчуванням, методичними матеріалами та посібниками Ради Європи “Компас” та “Закладинки”. Витрати на подорож до місця проведення та додому відшкодовуються сукупно у розмірі до 640 грн з можливим збільшенням при мотивувальному обґрунтуванні потреби.

Посилання на аплікаційну форму: http://bit.ly/2I1knLp
Дедлайн подання заявки на тренінг - 18 травня включно. Всі аплікант(к)и дізнаються результати відбору до 23-го травня включно.

Контакти

  • [email protected]
  •  Олександр
  • БО “БФ “Ліга Толерантності”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.