bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для участі у тренінгу для тренерів для представниць громадських організацій
02.04.2018

Український жіночий фонд спільно з Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» запрошує представників та представниць громадських організацій, а також обласних /районних / міських центрів зайнятості до участі у дводенному тренінгу для тренерів. Дедлайн - 13 квітня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

МБФ «Український жіночий фонд» спільно з Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» запрошує представників та представниць громадських організацій, а також обласних /районних / міських центрів зайнятості до участі у дводенному тренінгу для тренерів за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», який відбуватиметься в Києві 25-26 квітня 2018 року. Запрошуємо до участі представників та представниць з 11 областей країни, а саме: Житомирської, Запорізької, Київської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Тернопільської, Миколаївської, Кіровоградської, Донецької та Луганської.

Основною метою програми є надання допомоги вразливим групам населення (внутрішньо-переміщеним особам, людям, які постраждали в результаті конфлікту, пенсіонерам, людям передпенсійного віку, членам багатодітних родин, одиноким батькам/матерям, людям з інвалідністю та малозабезпеченим особам тощо) шляхом забезпечення їх знаннями, навичками та впевненістю для прийняття обґрунтованих фінансових рішень у повсякденному житті.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Проживання, харчування та проїзд забезпечуються організаторами. Учасники та учасниці тренінгу для тренерів отримають тренерський посібник, в якому детально описано зміст 2-денного тренінгу з фінансової грамотності, принципи проведення вправ та надано тренерські підказки до подачі матеріалу. Посібник також містить розділ з роздатковими матеріалами для учасників та учасниць тренінгів.    

Звертаємо увагу, що в результаті дводенного навчання учасники тренінгу будуть відзначені сертифікатами, що засвідчують успішне проходження тренінгу для тренерів із фінансової грамотності. Також обов’язковою умовою для участі у тренінгу є зобов’язання провести власними ресурсами 2 тренінги для вищезгаданих вразливих груп населення у своїх регіонах та надати до УЖФ короткий змістовний звіт про їх проведення.

Для участі у тренінгу для тренерів запрошуються особи, які:

  • Володіють навиками та досвідом проведення тренінгів
  • Планують поширювати отримані знання під час роботи з цільовими аудиторіями, з якими працює його/її організація
  • Готові провести 2 тренінги власними ресурсами для цільових аудиторій, з якими працює його/її організація

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, відбір учасників здійснюватиметься на конкурсних засадах. Просимо вас надсилати резюме та мотиваційний лист із зазначенням, яким чином будуть використовуватись набуті знання у майбутньому,  за адресою [email protected] до 13 квітня 2018 року включно. Претенденти, які пройдуть конкурсний відбір, отримають підтвердження участі та необхідну інформацію щодо тренінгу до 17 квітня 2018 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.