bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіамайстерня «Lviv Media Café»: «Соціальні мережі – драйвер проектів розвитку»
26.02.2018

16 та 17 березня у Львові у рамках кінофестивалю короткометражних фільмів про роль медіа «Кіномедіа» відбудеться традиційна журналістська майстерня у популярному форматі worldcafe. Тема майстерні – «Соціальні мережі – драйвер проектів розвитку». Дедлайн - 4 березня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

 Ніч кіно фестивалю Кіномедіа

Lviv Media Café – це унікальне поєднання майстер-класів, брейнстормінгів, групових активностей за  участі відомих українських громадських активістів, знаних журналістів, провідних фахівців із медіа комунікацій, медіа-тренерів. За результатами учасники навчаться планувати  просування свого проекту у соціальних мережах та підготують перший проект такого плану. В рамках інтенсиву будуть розкриті такі теми:

  • Якою повинна бути візуалізація ідеї та з чого потрібно почати;
  • Як не зламатись та не втратити ідею під впливом негативних коментарів;
  • Як знайти свою цільову аудиторію;
  • Як використовувати Інтернет-платформи на свою користь;
  • Чому треба говорити у соцмережах та як це робити;
  • Як створити правильне відео для соціальних мереж та в чому головні переваги відеоконтенту.

До участі у медіамайстерні «Lviv Media Café» запрошуються як індивідуальні учасники, так і команди, які обов’язково повинні:

  • бути студентами І-IV курсів або магістрами,
  • бути ініціаторами, авторами чи активістами проектів розвитку, що мають важливу соціальну місію,
  • оформити реєстраційну заявку до 4 березня за посиланням

Проекти та ідеї можуть бути направлені на благодійність; покращення існування студентської громади; вдосконалення екологічної ситуації в країні та конкретних містах; розвиток маленьких містечок та сіл; допомогу незахищеним верствам населення; захист та підтримку ЛГБТ руху в країні; підвищення якості життя жителів України; поводження з відходами, тощо.

Учасники повинні мати з собою одну з опцій: власний ноутбук, нетбук, планшет чи смартфон для виконання практичних завдань. Доступ до Інтернету буде забезпечений в місці проведення тренінгу.

В зв’язку з обмеженою кількістю місць, учасників заходу обиратимуть за результатами анкетування та визначення мотивації.

Участь у медіамайстерні – безкоштовна. Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами, кава-перервами, обідом та проживанням. Відшкодування проїзду учасникам відбуватиметься на підставі квитків.

Дата проведення Lviv Media Cafe – 16-17 березня 2018 року (м. Львів)

Найкращі проектні роботи братимуть участь у конкурсній частині цьогорічного фестивалю «Кіномедіа»


«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Незмінний слоган «Кіномедіа» – «Роздягни медіа в кіно!». Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників. Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) та Посольства Швеції (SIDA). Інформаційні  партнери фестивалю:  Детектор медіа, uFest.in.ua, ГУРТ, CinemaHall, Експеримент, Режисер.Орг, ФРІ, Today.kiev.ua, НСКУ,  НАШ КИЕВ, Бюро Української Кіножурналістики (БУК), Радіо Аристократи.

 Контакти: [email protected]Facebook та Instagram: @kinomedia.festival

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.