bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма стажування «Professional Fellows Program» (США)
08.02.2018

 Professional Fellows Program (PFP) – це програма стажування працівників законодавчої влади, спонсором якої є Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Програма має на меті ознайомлення молодих українських професіоналів із законодавчою системою США, основами федералізму, організацією державного устрою США, системою стримувань і противаг, роллю громадянського суспільства у розбудові держави. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Професійна програма 6-тижневого стажування в органах законодавчої влади США, розрахована на фахівців у галузі міжнародного права, юриспруденції, міжнародних відносин, політології та державного управління.

Щоб мати право участі у PFP, кандидат повинен:

- Бути громадянином України і на момент подання аплікаційної форми проживати у країні громадянства. Кандидати, які проживають за межами країни свого громадянства або перебувають на довгостроковій програмі за межами країни свого громадянства не розглядатимуться;

- Бути від 25 до 35 років на момент подачі заявки;

- Мати закінчену вищу освіту (бакалавр або вище);

- Добре володіти англійською мовою;

- Мати відповідний досвід роботи у державному та/або некомерційному секторі (законодавча влада, виконавча влада, неурядові організації, які займаються релевантною до тематики програми діяльністю, тощо);

- Продемонструвати навички лідерства та спілкування.

Всі витрати, пов'язані з перебуванням, проживанням та стажуванням - за рахунок приймаючої сторони.

Більш детальну інформацію про правила подачі документів можна одержати за наступними контактами: http://professionalfellows.americancouncils.org/ та  [email protected] .

Джерело: http://professionalfellows.americancouncils.org/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.