bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір громадських активістів до «Школи лідера громади» (Сєвєродонецьк)
25.01.2018

Сєвєродонецький офіс Мережі правового розвитку при ГО «Громадська платформа» оголошує відбір на участь у 2-х місячній програмі «Школа лідера громади» в місті Сєвєродонецьк. Дедлайн - 16 лютого 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

В рамках проекту буде відібрано 20 громадських активістів - учасників програми віком від 22 до 60 років, які візьмуть участь в 6 навчальних тренінгах-семінарах та розроблять карту вирішення ключових проблем громади Сєвєродонецька. Заняття будуть відбуватись на базі платформи ініціатив “City HUB”.

Семінари будуть присвячені наступним темам:

  • Розвиток громад
  • Оцінка потреб громади
  • Проектний менеджмент
  • Зв’язки з громадськістю
  • Публічні виступи
  • Командна комунікація
  • Тренінги будуть вести кваліфіковані тренери, які представляють Мережу правового розвитку.

Після завершення навчання учасники складуть карту вирішення ключових проблем громади Сєвєродонецька та отримають консультації від Сєвєродонецького офісу Мережі правового розвитку з її успішної імплементації. Прийняти участь у «Школі лідера громади» можна заповнивши форму за посиланням https://goo.gl/forms/5kQxpY0ZmkTjemdy2 до 16 лютого 2018 року.

Нагадаємо також, що Сєвєродонецький офіс Мережі правового розвитку при ГО “Громадська платформа” запрошує мешканців міста Сєвєродонецьк долучитись до опитування на тему - “Ідентифікація місцевих проблем та вироблення пріоритетів розвитку в місті Сєвєродонецьк”, долучитись до опитування можна посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxVbR5uAgETd4lpCMJD_eA-uqahRjyGB4JgzxnyVlnMmPNKg/viewform.

Проект «Посилення правових можливостей мешканців громади Сєвєродонецька» здійснюється ГО «Громадська платформа»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.