bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги Creative Enterprise Ukraine для підприємців-початківців (сфера креативної економіки)
20.12.2017

Британська Рада спільно з агенцією економічного розвитку PPV Knowledge Networks та локальними партнерами запрошують українських креативних підприємців-початківців долучитись до програми Creative Enterprise Ukraine. Заявки на участь приймаються до 14 січня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги  

Бізнес-проект або ідея підприємців має належати до одного з секторів: видавнича справа, дизайн, архітектура, візуальне мистецтво, музика, театр/танець, кіно, радіо/ТБ, фотографія, цифрові медіа, фестивальний менеджмент, креативні простори, відеоігри, ремесла, ІТ-рішення, маркетинг та піар для культурних/креативних проектів, освітні проекти у сфері культури.

Навчання безкоштовне та реалізується в рамках проекту Creative Enterprise Ukraine. Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі. Тренінги відбудуться у Києві, Рівному, Харкові та Полтаві впродовж лютого – березня 2018 року.

Розклад тренінгів Creative Enterprise Ukraine:

Київ 6 – 9 лютого (у партнерстві з Izone)

Рівне: 6 – 9 лютого (у партнерстві з Агенцією сталого розвитку міста)

Харків: 20 – 23 лютого (у партнерстві з Gwara Media)

Полтава: 27 лютого – 2 березня (у партнерстві з Полтавська Платформа)

Більше інформації про програму, умови участі та форма заявки: http://www.britishcouncil.org.ua/creativeenterprise

Детальна інформація про програму –  у доданому файлі. 

ДовідкаБританська Рада – міжнародна організація Сполученого Королівства, мета якої – розширення культурних відносин та розповсюдження освітніх можливостей. Ми встановлюємо дружній діалог та будуємо порозуміння між людьми у Великобританії та в інших країнах. Ми робимо це за допомогою позитивного внеску в Сполучене Королівство та в країни, із якими працюємо – змінюємо життя, створюючи можливості, вибудовуючи зв’язки та довіру.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.