bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конфлікт інтересів: безкоштовний онлайн-курс на платформі Prometheus
13.12.2017

На платформі Prometheus стартував масовий безкоштовний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!»

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Зміст курсу: 

  • Що таке конфлікт інтересів та як його врегулювати?
  • Що таке приватний інтерес?
  • Які правові механізми запобігають конфлікту інтересів або забезпечують його врегулювання?
  • Яка відповідальність за вчинення дій в умовах конфлікту інтересів?

Цей курс допоможе опанувати базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, які можуть виникнути у діяльності суддів та народних депутатів України, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, військових посадових осіб, у членів колегіальних органів та посадових осіб державних, комунальних підприємств, установ, організацій.

Особливістю курсу є його орієнтування на більшість суб’єктів Закону України «Про запобігання корупції» (Президент України, Голова Верховної Ради України, Прем’єр-міністр України, міністри, народні депутати, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, військові посадові особи, посадові особи юридичних осіб публічного права та ін.), потенційних викривачів (осіб, які можуть повідомити про можливі факти порушень Закону), а також має практичну спрямованість.

Викладачами курсу є:

Ірина Мостова — заступник керівника Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Національного агентства з питань запобігання корупції.

Ігор Степанов — керівник другого відділу (Східний регіон) Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Національного агентства з питань запобігання корупції.

Курс став можливим завдяки підтримці Програми розвитку ООН в Україні у рамках проекту «Прозорість та доброчесність публічного сектору», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Курс не є майданчиком для лобіювання вузькокорпоративних інтересів.
Зміст курсу є відповідальністю його авторів і не обов’язково відображає точку зору Національного агентства з питань запобігання корупції чи Програми розвитку ООН в Україні.

Посилання на курс: http://bit.ly/2xZ6Vyt

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.