bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у тренінгу «Як стати блогером» для жінок-лідерів
11.12.2017

Громадська організація «Фундація прав людини»  оголошує набір учасниць Зимової школи-тренінгу «Як стати блогером» для жінок-лідерів з активною громадянською позицією. Заявки на участь приймаються до 14 грудня 2017 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Перевага надаватиметься кандидаткам, задіяним у сфері медицини чи захисту прав внутрішньо переміщених жінок у Львівській, Київській та Кіровоградській областях. 

Проект «I am Media: Empowerment Advocacy Programme for Internally Displaced Women» покликаний посилити голос внутрішньо переміщених жінок на місцевому рівні через системне використання сили блогерства у соціальних медіа. 

Головне завдання проекту, що впроваджується за підтримки Robert Bosch Foundation, – підготувати групу блогерок, які реагуватимуть на різноманітні суспільно-політичні процеси, що мають суспільний резонанс на місцевому або національному рівнях, через публікацію власної позиції у форматі блогу (відео, аудіо чи текст).

Проект триватиме 6 місяців.

Для кого цей курс: до участі у конкурсі запрошуються жінки-медики, представниці громадських організацій, які опікуються потребами внутрішньої переміщених людей, внутрішньо переміщені жінки, журналістки друкованих видань, онлайн-ресурсів, теле- та радіокомпаній, а також незалежні блогерки-початківці.

Вимоги ло кандидаток:

  • чітке бажання створити та розвивати блог на визначену тематику;
  • наповнювати блог матеріалами щонайменше один раз на тиждень з 1 січня 2018 до 30 травня 2018;
  • брати активну участь у просвітницьких заходах проекту у вашому регіоні;
  • регулярно відвідувати «Blog Café» зустрічі у вашому місті.

Зимова школа-тренінг «Як стати блогером» розрахована на 30 осіб.

Коли: 21- 24 грудня 2017.

Де: Київ, готель «Reikartz Boryspolskaya» (Харківське шоссе 177/1)

Умови: Витрати, пов’язані з проживанням, харчуванням та транспортом, будуть відшкодовані проектом за умови 100% відвідування занять протягом всіх чотирьох робочих днів.

Транспортні витрати будуть відшкодовані за умови подання оригіналів проїзних документів в обидві сторони, але не більше ніж на суму 600 гривень.

Заявку на участь можна подати не пізніше 14 грудня 2017, 13:00 годин. Для цього необхідно:

- Заповнити анкету: https://goo.gl/forms/sAfixe7OuoSdaAfE3
- В анкеті є пункт «Просимо надати перелік гіперпосилань на ваші блоги». Ви маєте надати приклад вашого особистого блогу у будь-якому форматі (аудіо, відео, текст). Будь ласка, надсилайте виключно гіперпосилання на ваші блоги. Комісія має чітко розуміти, що саме ви розробили цей блог.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.