bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп: Як розпочати власну справу? Соціальне підприємництво для ветеранів АТО
06.12.2017

15 грудня Громадський хаб спільно з ГО «Спілка учасників, ветеранів та інвалідів АТО та бойових дій», платформою Veterano service та Центром сім’ї Солом’янської РДА запрошують ветеранів та учасників АТО дізнатися як створити бізнес, що змінює країну. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

З 9:30 до 16:30 у Солом’янській РДА (вул. Повітрофлотський проспект, 41, помаранчева зала) відбудеться воркшоп на тему «Як розпочати власну справу? Соціальне підприємництво для ветеранів АТО».

Досвідом поділяться власники вже діючих ветеранських соціальних підприємств: Леонід Остальцев — засновник мережі ресторанів «Veterano Pizza», Володимир Шевченко — власник чотирьох кав’ярень «Veterano Coffee», Юрій Антонов — співвласник ветеранської ресторації «Патріот», Денис Дудник — керівник проекту «Майстерня з виготовлення ножів», ТОВ «Ветеранпром», а також Аліна Бочарнікова — консультант з питань соціального підприємництва, Громадський хаб; Лія Котяш — керівник відділу соціального підприємництва, Громадський хаб; Лариса Микитьон — ініціатор створення проекту «Veterano service».

На заході учасники ознайомляться з історіями створення ветеранських бізнесів, зможуть поспілкуватися з ветеранами - підприємцями, а також дізнаються з чого розпочати свою власну справу.

До участі запрошуємо ветеранів та учасників АТО, членів їхніх сімей, представників громадських організацій, активістів та підприємців, які хочуть запустити/запускають/вже запустили соціальне підприємство.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Картка реєстрації 

Деталі на фб: https://www.facebook.com/events/2211237688902539

 

Контакти

  • Аліна Бочарнікова 0636611134
  • Громадський хаб спільно з ГО «Спілка учасників, ветеранів та інвалідів АТО та бойових дій»
  •  https://www.facebook.com/events/2211237688902539

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.