bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок (Луганська область)
15.11.2017

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок в Луганській області. Дедлайн - 12 грудня 2017 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Метою навчання є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу. 
Випускники та випускниці тренінгової програми зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів (до 38 тис. грн.) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців.
Усі учасники та учасниці тренінгового курсу зможуть отримувати безкоштовні юридичні консультації щодо заснування, звітування, ведення бізнесу у Центрі підтримки мікробізнесу та самозайнятості, що діє на базі регіонального партнера проекту – ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» м. Сєвєродонецьк.

Тренінговий курс включатиме 10 модулів (повних днів), і триватиме близько 1,5 місяців. Орієнтовний час початку тренінгового курсу – друга половина січня 2018 р.
Курс включатиме: вибір напрямків бізнесу, з яких легко почати; тестування бізнес-ідей; методи залучення клієнтів; найбільш сучасні методи просування товарів та послуг через інтернет; техніки продажу; правове забезпечення бізнесу; ведення фінансів та звітність; довгострокове планування в бізнесі; підготовка бізнес-плану.

Тренінгова програма розрахована на внутрішньо переміщених осіб (ВПО), демобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей, а також на інших осіб, умови життя яких суттєво змінились внаслідок конфлікту, які проживають та працюють на території Луганської області, віком від 18 років.
Участь можуть брати як зареєстровані, так і не зареєстровані підприємці, а також підприємці, які бажають перенести бізнес з Донецької, Луганської областей або Криму.

Учасники та учасниці тренінгового курсу будуть забезпечені проживанням, харчуванням та відшкодуванням вартості проїзду з районів області.

Для запису на тренінговий курс необхідно заповнити анкету за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1M_Tscp9RPmwH4C8-k-0jP8xQi2UChVDfZO_yycfVN94/edit


Кінцевий термін подачі заяв на участь у тренінговому курсі з розвитку бізнес-навичок: 12.12.17 р.

Партнер проекту у Луганській області – громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада» м. Сєвєродонецьк

Телефон 098-002-99-88

[email protected]

Контакти

  • Кирило Дубровін
  • (098) 002 99 88

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.