bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з соціального підприємництва (Херсон)
13.11.2017

ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» та Херсонське МГО «Інформаційний центр підтримки малого та середнього бізнесу та інновацій» запрошують 23 листопада 2017 року взяти участь у тренінгу з соціального підприємництва.

Дедлайн реєстрації: 19 листопада 2017 року.

Тренінг «Соціальне підприємництво як фактор євроінтеграційного процесу в Україні: практичні аспекти реалізації» проводиться в межах заходів за проектом «Містки соціального підприємництва: Житомирщина – Херсонщина», мета якого - налагодження стійкої міжрегіональної співпраці представників громад Херсонщини та Житомирщини  в напрямку розвитку соціального підприємництва на регіональних рівнях. 

До участі у тренінгу запрошується молодь, а також підприємці, ветерани АТО, внутрішньо переміщені особи, особи з обмеженими фізичними можливостями, представники місцевих ОГС та органів місцевого самоврядування Херсонщини. Можлива також участь представників інших областей України. 

Обов’язкова попередня реєстрація учасників на тренінг до 19.11.2017р. за посиланням: 
https://goo.gl/forms/1I8boiNwleygRDF92
 

У програмі тренінгу будуть розглянуті питання щодо сутності, значення, існуючого зарубіжного і вітчизняного досвіду та механізмів реалізації соціального підприємництва в Україні. 

Учасники тренінгу будуть запрошені на післятренінгові консультації 24 листопада 2017р. щодо розробки індивідуальних бізнес-планів соціальних підприємств, допомоги у вирішенні питань розвитку існуючого соціального бізнесу. 

Кількість учасників обмежена (до 25 осіб). При відборі учасників переваги будуть надаватись внутрішньо переміщеним особам, ветеранам АТО та особам з обмеженими фізичними можливостями.

Місце проведення заходів буде повідомлене відібраним учасникам електронною поштою  до 21 листопада 2017 року.
Участь у заході безкоштовна.
Учасники тренінгу отримають відповідні сертифікати.
Всі питання, пов’язані з організацією та фінансуванням проживання,
харчування та проїзду вирішуються учасниками самостійно. 

Тренінг та консультації будуть проведені фахівцями-експертами ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів», на базі якої з 2012 року впроваджується проект «Житомирський обласний Ресурсний центр розвитку соціального підприємництва». Організація з 2013 року входить до Каталогу соціальних підприємств України.

Контакти та довідкова інформація:

Ольга Котвіцька, керівник ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів»: [email protected]

Шальнова Наталія, керівник  ГО «Херсонське міське громадське об’єднання «Інформаційний центр підтримки малого та середнього бізнесу та інновацій»: [email protected]

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу.

Контакти

  • Ольга Котвіцька
  • ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.