bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Мистецтво на варті життя: від Житомирщини до Дніпропетровщини»
06.11.2017

МГО «АРТ-Село»  з 16 по 19 листопада 2017 року реалізує у смт. Петриківка Дніпропетровської області та у м.Дніпро заходи за проектом «Мистецтво на варті життя: від Житомирщини до Дніпропетровщини»,  партнером якого виступає  ГО «Шульгівська громада». Метою проекту є міжрегіональний обмін досвідом та налагодження партнерства між активістами Житомирщини та Дніпропетровщини щодо реалізації мистецьких проектів, які вирішують соціально значущі проблеми.
Дедлайн реєстрації: 12 листопада 2017 р.

 

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

До участі у відкритих заходах проекту запрошуються: молодь, громадські активісти, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, соціально-вразливі верстви населення Дніпропетровської області. При відборі учасників переваги будуть надаватись представникам соціально-вразливих верств населення Дніпропетровської області.

Розклад відкритих заходів за проектом у м.Дніпро:

18 листопада 2017 р.
12.00 – 14.00 Майстер-клас «Петриківський розпис та авторські техніки  як складові арт-терапії» (ведуча Олена Славова) для громади Дніпропетровської області (до 20 учасників).
Обов’язкова реєстрація до 12 листопада 2017р.: https://goo.gl/forms/MyI4606C5x01Mi132

14.30 – 16.00 Круглий стіл «Проекти арт-терапії для соціально-вразливих верств населення: особливості реалізації та залучення фінансування. Досвід Житомира» для громади Дніпропетровської області (до 20 учасників).
Обов’язкова реєстрація до 12 листопада 2017р.: https://goo.gl/forms/4lMsvc2NUr5wBfAv2

19 листопада 2017 р.
11.00 – 13.00 Консультації з проектного менеджменту, фандрайзингу та започаткування підприємництва у сфері декоративно-ужиткового мистецтва від експертів МГО «АРТ-Село» для громади Дніпропетровської області.
Обов’язкова реєстрація до 12 листопада 2017р.: https://goo.gl/forms/mzNuOmv56g3Nqa6N2

Місце проведення заходів буде повідомлене зареєстрованим та відібраним учасникам електронною поштою.

МГО «АРТ-Село» є однією з перших організацій в Україні, яка запровадила арт-терапію для онкохворих дітей та молоді в стаціонарних умовах лікування, ветеранів АТО, ВПО, дітей та молоді з особливими потребами. Огранізація має значний  досвід проведення благодійних акцій, фестивалів, мистецьких аукціонів тощо. Керівник організації,  Олена Леонардівна Славова - член Національної спілки художників України, викладач Житомирської художньої школи, соціальна підприємиця, випускниця програми обмінів USAID «Громадські зв’язки» в складі групи «Діяльність та розвиток шкіл мистецтв» (2007р.).

Контакти для довідок:
Олена Славова, керівник МГО «АРТ-Село»: [email protected]
Вікторія Льовкіна, керівник  ГО «Шульгівська громада»: [email protected] 

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.