bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-тренінг «Основи журналістських розслідувань та журналістики даних»
07.06.2017

Центр журналістських розслідувань CIR у партнерстві з Учбово-методичним центром захисту прав людини HRTC у рамках Польсько-канадської програми підтримки демократії оголошує конкурсний відбір учасників семінару «Основи журналістських розслідувань та журналістики даних». Дедлайн - 19 червня 2017 р.

В ході семінару буде оголошено відбір кращих учасників для триденного стажування на базі Центру журналістських розслідувань, яке відбудеться наприкінці липня 2017 року на Кінбурнській косі.

Семінар проводиться з 29 по 30 червня 2017 року в м. Миколаєві.

У програмі семінару - навчальні модулі «Журналістські розслідування», «Практичне застосування інструментів для обробки «Великих даних», майстер-класи «Візуалізація даних», «Основи проведення кампаній громадянської дії», практичні заняття з аеровідеозйомок та використання панорамних камер 3600.

До участі у семінарі запрошуються студенити, журналісти, представники громадських організацій та засобів масової інформації, з Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Вимоги до учасників: уміння працювати в команді, бажання навчатися та ділитись своїми знаннями і досвідом.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити оnline форму за посиланням: https://goo.gl/forms/gyVOsUhMCK3Cyse13.

Останній термін подачі заявок – 19 червня 2017 року. Оголошення результатів конкурсного відбору - не пізніше 22 червня 2017 року.

 Програма семінару: https://docs.google.com/document/d/1_7iKjt7tHHeArcYGxV-Ki_Oiic68hgcOPXX3CF-TQhU/edit?usp=sharing

 Учасникам компенсуються витрати на харчування, проживання та проїзд.

Захід проводиться в рамках проекту «Підвищення довіри населення до незалежних ЗМІ через залучення мешканців Півдня України до регіональної мережі журналістів-розслідувачів з викриття корупції та захисту прав людини». Проект фінансується з коштів програми польської співпраці для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку DFATD.

 За додатковою інформацією з вертайтесь за тел. (097) 712-62-87 (Борис Кудар) або пишіть на електронну адресу [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.