bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує взяти участь у вебінарі з візуалізації даних
27.03.2017

У рамках Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України Ресурсний центр ГУРТ запрошує громадських активістів, представників НУО та всіх охочих до участі у безкоштовному вебінарі «Візуалізація даних як майбутнє комунікативного медіаринку». Учасники дізнаються, як використовувати візуалізацію даних для поширення інформації. Дедлайн для зголошення – 3 квітня 2017 р.

Під час вебінару ви ознайомитесь з розробкою яскравого візуального контенту, опрацюванням значних обсягів даних за невеликий проміжок часу, дізнаєтеся, як не допустити, аби форма переважала над змістом, та які помилки трапляються на етапі дизайну.

Cпікер вебінару Тарас Волянюк – керівник студії інфографіки Remarker.

Дата і час проведення – 4 квітня 2017 р., 16:00.

Тривалість вебінару – 1 год.

Підключитися до вебінару необхідно о 15.55 (за 5 хвилин до початку).

Зареєструватися на вебінар можна за посиланням.

Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп'ютерного обладнання організатори повідомлять електронною поштою.

Ресурсний центр ГУРТ в рамках Програми технологічної підтримки НПО України проведе серію вебінарів з метою поширення найкращого досвіду у сфері інформаційних технологій серед представників організацій громадянського суспільства.

З 2016 року TechSoup у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ реалізовує Програму технологічної підтримки НПО України, яка забезпечує представників НУО сучасними технологічними рішеннями та навичками, необхідними для провадження суспільних перетворень.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.