bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кампанія «Грай за права дитини!» від «Ліги Толерантності» (Торецьк)
28.02.2017

Стартує набір дитячих працівників м. Торецька, Донецької області, для навчання правам дитини та сучасним практикам масового спорту від провідних європейських футбольних клубів. Дедлайн - 12 березня 2017 р.

Запрошуються вчителі з фізичної культури, молодіжні та соціальні працівники, спортсмени, активні громадяни та представники НУО, які надають послуги дітям. Перевага при відборі буде надаватись особам, які вже працюють з дітьми на волонтерських або посадових засадах.
При формуванні групи буде дотримано гендерного, вікового, етнічного та соціального балансу, включаючи рівну кількість внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців.

Мета проекту полягає у створенні сталих умов для здорової спортивної взаємодії дітей та набуття ними знань з прав дитини та діалогу через спортивно-просвітницький фестиваль та майбутнє використання навченими тренерами міждисциплінарного підходу під час своєї посадової або волонтерської роботи з дітьми.

План заходів:
15-те березня - організаційна зустріч та обмін досвідом поміж БФ “Ліга Толерантності” та ГО “Твоє Нове Місто”.
16-те березня - інтерактивний навчальний курс (8 годин). Надаються чай-паузи, обід та вечеря.
17-те березня - випускний спортивно-просвітницький Фестиваль для 40-ка дітей (2 години) та обід-рефлексія.

Конкурсна анкета: docs.google.com/forms/d/1UXjeG4gMuPsKkYSKKzHz8K0tJ8u3-j0OvZHmYY5vh50

Дедлайн для подання заявки - 12 березня о 18:00. Всі апліканти будуть сповіщені про результати відбору до кінця останнього дня подачі.

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.