bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс з використання ІКТ в жіночому підприємництві від MASHAV (Ізраїль)
20.02.2017

Ізраїльське агентство міжнародного співробітництва в галузі розвитку (MASHAV) спільно з Європейською економічною комісією (ЄЕК) ООН запрошує професіоналів до участі в Міжнародному курсі «Використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) для підтримки жіночого підприємництва», що триватиме з 29 травня по 16 червня 2017 року в місті Хайфа (Ізраїль). Дедлайн - 1 березня 2017 року.

MASHAV - це Ізраїльське агентство міжнародного співробітництва в галузі розвитку. Мета його діяльності - надання країнам, що розвиваються, кращих досягнень Ізраїлю в галузі розробок і планування. Держава Ізраїль як повноправний член міжнародного співтовариства робить свій внесок в боротьбу з бідністю і в зусилля різних країн світу, спрямовані на забезпечення сталого розвитку. MASHAV як представник Держави Ізраїль та її громадян концентрує свої зусилля на збідьшенні потенціалу та поширення успішного досвіду країни та прагне допомогти урядам, громадам і жителям різних країн змінити життя на краще.

Інформація про курс

У нових економічних умовах, де провідну роль відіграють технології, жінки-підприємці ризикують опинитися не при справах без рівного доступу до ІКТ через те, що вони, як правило, мають менше коло бізнес-контактів, ніж їхні колеги-чоловіки. З іншого боку, ІКТ можуть перетворити існуючі гендерні нерівності в можливості і ресурси. Вони вносять значний внесок в економічний, політичний і соціальний розвиток жінок.

Цілями цієї програми є:

  • сприяння забезпеченню гендерної рівності та сталого економічного розвитку шляхом вивчення можливості використання ІКТ в малому бізнесі в якості джерела отримання доходів і зайнятості;
  • створення і зміцнення потенціалу, а також надання підтримки, методичного керівництва і управлінських інструментів щодо використання ІКТ в малому бізнесі жінкам-підприємцям.

Учасникам будуть запропоновані різні моделі використання ІКТ в малому бізнесі і системах підтримки малого бізнесу. Вони отримають уявлення про гендерно-сенситивну політику у сфері підприємництва в цілому, а також познайомляться з практикою соціального підприємництва. Крім того, під час курсу будуть обговорюватися вплив нових технологій на управління малим бізнесом, а також ті проблеми, з якими можуть зіткнутися жінки-підприємці в процесі використання ІКТ.

Загальні вимоги до подачі заявки

Курс розрахований на 30 учасників, як жінок, так і чоловіків, віком від 30 до 55 років, котрі працюють в державних агентствах і службах підтримки МСБ, НВО, що займаються мікрокредитами, підтримкою і розвитком малого бізнесу, а також в асоціаціях ділових жінок.

Очікується, що у кандидатів є відповідна освіта в економіці, управлінні бізнесом, регіональному плануванні, промисловому управлінні та/або схожих галузях. Перевага буде надаватися кандидатам, які працюють в сфері ІКТ для малого бізнесу, включаючи тих, хто займається освітою підприємців в цій сфері.

MASHAV пропонує обмежену кількість стипендій. Стипендія покриває вартість навчання, включаючи лекції та практичні заняття, проживання в кімнатах на двох з повним пансіоном (двоє учасників у кімнаті), страхування здоров'я і доставку з аеропорту і назад в аеропорт. Вартість квитків на літак і добові не покриваються стипендією.

Форма заявки

Форму заявки та іншу інформацію можна отримати в найближчому ізраїльському представництві або завантажити на сайті MASHAV.

Заповнену заявку, включаючи медичний бланк, слід відправити до представництва Ізраїлю у відповідній країні, а також Катерині Руденко [email protected] не пізніше 1 березня 2017 року.

Детальна інформація тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.